Ξεκίνησαν οι εργασίες για το στρώσιμο του χλοοτάπητα στο γήπεδο του Βουβοποτάμου

Ύστερα από μεγάλες προσπάθειες της διοίκησης της ομάδας του Απόλλωνα και σε συνεργασία με τον δήμο Πάργας που είναι αρωγός αυτής της προσπάθεια ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Βουβοποτάμου οι εργασίες για το στρώσιμο φυσικού χλοοτάπητα.

12924458_1781058382114040_1199487410218909819_n

Σήμερα πραγματοποιήθηκε ένα «πάτημα» στο χώμα του γηπέδου πριν πραγματοποιηθεί το στρώσιμο του χόρτου. Η διαδικασία για το στρώσιμο του χλοοτάπητα θα διαρκέσει μερικές εβδομάδες ανάλογα βέβαια και με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Από κει και έπειτα το πότε το γήπεδο θα είναι έτοιμο να παραδοθεί προς χρήση αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες βέβαια οι εκτιμήσεις σε αυτές τις περιπτώσεις κάνουν λόγο για ένα μήνα περίπου, ώστε να υπάρξει από την εγκατάστασή του και μια σωστή και επαρκής αρχική συντήρηση ώστε το χόρτο να μπορέσει να ριζώσει καλά.

Εκείνο που μετράει πολύ περισσότερο απ’ όλα ώστε το γήπεδο να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση και να είναι ασφαλές ώστε να μπορούν να πραγματοποιούνται αγώνες, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα είναι η σωστή του συντήρηση και η ορθή χρήση του.