Αποχωρεί από το πρωτάθλημα η ΑΕΚ Αρχαγγέλου;

Με δελτίο τύπου που αναρτήθηκε πριν λίγο στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου η ομάδα της ΑΕΚ Αρχαγγέλου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Μετά από τα αλλεπάλληλα κρούσματα αδικίας εις βάρος της ομάδος μας, και σε συνδυασμό με τον προηγούμενο υποβιβασμό της ομάδας μας με αστήριχτες αποφάσεις, το Διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΚ Αρχαγγέλου συνεδρίασε για να αποφασίσει για το αν θα συνεχίσει ή αν θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.
Ίσως δεν αρέσει σε κάποιους που ένα χωριό με μεροκαματιαρήδες ή και ανέργους ακόμα παράγοντες και ποδοσφαιριστές, να αγωνίζεται για να παράγει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, απέναντι σε όσους από οποιοδήποτε πόστο, αυτήν την ιδέα, την έχουν κάνει “κουρέλι”! Αν δεν μας θέλουν στην Α’ κατηγορία δεν πειράζει… θα φύγουμε μόνοι μας!
Το ποδόσφαιρο της παράγκας ,των διαπλεκόμενων των δικών μας ή των άλλων, δεν μας αντιπροσωπεύει!
Ήθος, σεβασμός, φιλότιμο και ισονομία είναι οι αξίες που πρεσβεύει το σωματείο μας και το έχει αποδείξει στην μακρόχρονη ιστορία του.
Σύσσωμο το χωριό του Αρχαγγέλου, ορθώνει το ανάστημα του και φωνάζει προς πάσα διεύθυνση, προς όλους τους αρμόδιους φορείς: “ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ“!
Από το γραφείο τύπου της ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ
πηγή: aek.archangelos.net