Αποχώρησε από τα πλέι άουτ της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας η ΑΕΚ Αρχαγγέλου

Τα πολλά προβλήματα με τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ Αρχαγγέλου ανάγκασαν τη διοίκηση να αποσύρει την ομάδα από τα πλέι άουτ.

Οριστικά στη Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας θα αγωνίζεται η ΑΕΚ Αρχαγγέλου από την επόμενη σεζόν! Τα πολλά προβλήματα με τραυματισμούς που αντιμετωπίζει ανάγκασαν τη διοίκηση να αποσύρει την ομάδα του Αρχαγγέλου από τα πλέι άουτ της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, όπως ενημέρωσε σχετικά με ανακοίνωση του το ΔΣ του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά από αλλεπάλληλους τραυματισμούς ποδοσφαιριστών μας (Ζήσης Δ., Αντωνίου Α., Σοφόπουλος Β., Ισπόγλου Α., Σταύρακας Σ.) και αδυναμία καταρτισμού έστω και εντεκάδας, αποφασίστηκε ομόφωνα από το ΔΣ του ιστορικού σωματείο μας να αποχωρήσει από τη συνέχεια των αγώνων play- out.

Ζητούμε συγνώμη από όλο το φίλαθλο κοινό αλλά τα προβλήματα γιγαντώθηκαν τόσο πολύ που η παραπάνω απόφαση ήταν μονόδρομος….

Ένα μεγάλη ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας στους ποδοσφαιριστές που παρέμειναν στα δύσκολα, στους ηρωικούς φιλάθλους μας που μας ενθάρρυναν μέχρι τέλους, στους χορηγούς μας για την οικονομική στήριξη τους, στους έλληνες της ξενιτιάς ( Τσενικόγλου Χ. και Σαρηγιαννίδη Ιωάννη ) που ήταν πάντοτε πρόθυμοι να προσφέρουν τη βοηθεία τους στο σωματείο, έστω και αν βρισκόταν χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά μας.

Τέλος… μια τεράστια υπόκλιση στον άνθρωπο που…παρά τις αντιξοότητες και τις αδικίες που βίωσε, παρέμεινε μέχρι τέλους και πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις.

Παναγιώτης Καραμούτσιος, ένας υπέροχος άνθρωπος και τζέντλεμαν των γηπέδων….

Σύντομα περισσότερα με..πολλές αποκαλύψεις.