Αποχώρησε από το πρωτάθλημα ο Φωκικός

Αρχίζουν και αναχωρούν οι ποδοσφαιριστές από την Άμφισσα

Επίσημη μορφή πήρε ήδη η αναστολή της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος στου συλλόγου της Άμφισσας, για την οποία σας ενημερώσαμε χθες το απόγευμα, αμέσως μετά την ατυχή κατάληξη και του παιχνιδιού με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Με εντολή του Προέδρου του ΑΣ Φωκικός, Σίμου Παπαδημητρίου, προς τους γενικούς αρχηγούς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που δεν κατάγονται από τη Φωκίδα ειδοποιήθηκαν ότι ο σύλλογος δεν θα συνεχίσει άλλο τη φετινή του δραστηριότητα και αρχίζουν ένας ένας να μαζεύουν τα πράγματά τους και να αναχωρούν από την πόλη. Ήδη έχουν αποχωρήσει ορισμένοι από αυτούς, κάτι που θα γίνει στη διάρκεια της ημέρας ή το αργότερο αύριο και για τους υπόλοιπους, εξέλιξη που σηματοδοτεί την οριστική απόσυρση του Φωκικού από τις φετινές αγωνιστικές δραστηριότητές του.

Στο ίδιο πλαίσιο το Δ.Σ. του συλλόγου έκανε αποδεκτή και τη χθεσινή παραίτηση του προπονητή της ομάδας Σπύρου Κουκούλη. Από εκεί και πέρα, με ψυχραιμία αντιμετωπίζουν τουλάχιστον σε πρώτη φάση την αναμενόμενη εν πολλοίς αυτή εξέλιξη οι φίλοι του Φωκικού, καθώς η αναγκαστική αυτή επιλογή είχε αρχίσει να διαγράφεται το τελευταίο διάστημα, ύστερα από την αρνητική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και την εντεινόμενη διαρκή οικονομική ανεπάρκεια πόρων, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι η επιλογή αυτή αποτελεί τη λιγότερο οδυνηρή για τα συμφέροντα και το κύρος της ομάδας.

πηγή:amfissaface.gr