Δηλώσεις Αρίγια Κρουκ μετά το μεγάλο διπλό στον Αθηναϊκό

Η Αρίγια Κρουκ ήταν από τις πρωταγωνίστριες στο μεγάλο διπλό της Νίκης στην έδρα του Αθηναϊκού. Μιλήσαμε μαζί της για αυτή την αναμέτρηση, την επόμενη με τον ΠΑΟΚ, το ελληνικό μπάσκετ αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της Λευκάδας.

 

Θα ήθελα να μου πεις πως είδες την ομάδα στην αναμέτρηση, από τη δική σου σκοπιά.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα είδα μια καινούργια, διαφορετική ομάδα. Όχι μόνο παίζαμε ομαδικά, αλλά παίζαμε και πολύ έξυπνα. Μου άρεσε ο τρόπος που η άμυνά μας βελτιώθηκε σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση απέναντι στον Αθηναϊκό.

Θα ήθελα να μου πεις πως αισθάνεσαι μετά από αυτή τη νίκη. Και επίσης πως αισθάνεσαι για την ομάδα και τις συμπαίκτριές σου.
Νιώθω γεμάτη μετά από αυτή τη νίκη. Ήταν κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ, ειδικά μετά την ήττα στην πρεμιέρα. Όλη η ομάδα εργάστηκε σκληρά την εβδομάδα που πέρασε ώστε να είναι έτοιμη για αυτή την αναμέτρηση. Είμαι πολύ χαρούμενη που όλοι βρήκαμε το ρόλο μας στο πλάνο που φτιάξαμε και τον ακολουθήσαμε μέχρι το τέλος. Είμαστε πολύ δεμένες με τα κορίτσια και θα συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτερες από δω και πέρα. Το πιο σημαντικό είναι ότι  και οι συμπαίκτριές μου είναι χαρούμενες και μου αρέσει να τις βλέπω έτσι.

Πώς σου φαίνεται ο ελληνικός τρόπος παιγνιδιού στο μπάσκετ; Πιστεύεις ότι θα σε δυσκολέψει η όποια διαφορά;
Ο ελληνικός τρόπος παιγνιδιού είναι λίγο διαφορετικός απ’ ό,τι έχω συνηθίσει αλλά δεν θα είναι δύσκολο να προσαρμοστώ, μιας και αγαπώ το μπάσκετ. Θα κάνω ό,τι περνά απ’ το χέρι μου για να κερδίζει η ομάδα μου.

Επόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Τι περιμένετε να δείτε από τον αντίπαλο;
Στην επόμενη αναμέτρηση, ο ΠΑΟΚ, όπως και όλες οι ομάδες που θα έρθουν στην έδρα μας, θα έρθουν για να μας πάρουν την νίκη. Δεν μπορούμε και ούτε θα επιτρέψουμε κάτι τέτοιο να γίνει. Σίγουρα θα προσπαθήσουν να μας περιορίσουν στο σκοράρισμα, αλλά κάτι τέτοιο είναι φυσικό. Δεν φοβάμαι γι’ αυτό γιατί πιστεύω στις συμπαίκτριές μου και σίγουρα θα βρούμε τους χώρους που χρειαζόμαστε.

Θα ήθελα να μου πεις για τον κόσμο της Λευκάδας και το πόσο μπορεί η παρουσία του να σας βοηθήσει.
Το να έχεις τον κόσμο στο πλευρό σου, πάντα είναι κάτι που σου δίνει ώθηση. Η ενέργειά του είναι μεταδοτική και μας βοηθά και ψυχολογικά αλλά και σωματικά στο να αποδώσουμε περισσότερο. Επίσης δίνει μια αξέχαστη και μοναδική ατμόσφαιρα στον αγώνα. Τον θέλουμε κοντά μας σε κάθε αναμέτρηση.

Αλέξης Πανταζής – http://lefkadapress.gr/