Νέος προπονητής του ΑΟ Πρωτέας Άρτας αναλαμβάνει ο Γιάννης Αρβανίτης

Ο ΑΟ Πρωτέας Άρτας ανακοινώνει την συνεργασία του με τον Γιάννη Αρβανίτη στη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας και υπεύθυνου τμημάτων υποδομής και ευελπιστεί ότι με σταθερά βήματα, η ομάδα θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία και θα επιτύχει τον στόχο που έχει θέσει για άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία ανδρών.

Ο 50χρονος τεχνικός, είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Αθηνών με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Προπονητική και Αθλητική Βιοχημεία. Ο Γιάννης Αρβανίτης έχει πλούσιο βιογραφικό τόσο σαν αθλητής αλλά και σαν προπονητής. Επί 11 συναπτά έτη διετέλεσε προπονητής στο τμήμα Χάντμπολ της ΑΕΚ και κατάφερε σε πολύ μικρό διάστημα να χτίσει μια ομάδα τίτλων κατακτώντας 2 Πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα. Παράλληλα, ήταν προπονητής της Εθνικής ομάδας Κύπρου. Έχει, επίσης, διατελέσει βοηθός προπονητή στην Εθνική Ελλάδος χειροσφαίρισης Ανδρών όταν η ομάδα συμμετείχε στου Ολυμπιακούς Αγώνες 2004 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης 2005.

Καλωσορίζουμε λοιπόν τον κ. Γιάννη Αρβανίτη στη μεγάλη οικογένεια του Πρωτέα και του ευχόμαστε καλές επιτυχίες με την ομάδα μας.