Πολύτιμο βαθμό πήρε ο Πανλευκάδιος στον Παραπόταμο (0-0)

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, Αστέρας Παραποτάμου και Πανλευκάδιος έμειναν στη λευκή ισοπαλία (0-0) κι έτσι καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να φτάσει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες αξιοσημείωτες στιγμές, με τους Φλούδα και Διμιτρόφ να έχουν από ένα καλό σουτ, που δεν βρήκε στόχο όμως.Ο Νάκος στο 41΄σούταρε υπό καλές προϋποθέσεις μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραπιπέρη, στην πιθανότατα καλύτερη φάση του Παραποτάμου σε όλο το 90λεπτο. Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να κυκλοφορήσουν σωστά τη μπάλα αλλά και να απειλήσουν. Ο Πανλευκάδιος  πάντως είχε τις φάσεις για να πετύχει το γκολ της νίκης, τόσο στο 52΄με τον Τριάντο να έχει μια επικίνδυνη κεφαλιά, όσο και στις καθυστερήσεις. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τρεις σπουδαίες ευκαιρίες στη διάρκεια του εξτρά χρόνου, να φύγουν με το τρίποντο, αλλά ο Πάντος φώναξε τριπλό “όχι” στους Διμιτρόφ (πλασέ), Χ.Ζ.Κοκόλη (κοντινή κεφαλιά) και Βλάχο (σουτ μέσα από την μικρή περιοχή).

Αστέρας Παραποτάμου (Σωτηρίου): Πάντος, Σουλιώτης, Πανάγου, Μητσέλος Αλ., Μητσέλος Στ., Μπάρκας, Νάκος, Παπανδρέου, Γκόλιας, Κάσο (69΄ Καλέσης), Γιαννακός (75΄ Γιάκης).
Πανλευκάδιος (Κατηφόρης): Καραπιπέρης, Χ.Σ. Κοκόλης Τριάντος, Βλάχος, Γουριώτης (63΄ Κούτσικος), Φλούδας, Χ.Ζ. Κοκόλης, Κουμπής, Κολοβός (80΄ Αργυρός), Μουρεχίδης (76΄ Δημητρίου), Διμιτρόφ

πηγή: theball.gr