Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

«Να μείνουμε στη Γ’ Εθνική»

0

Αυτοσκοπός η παραμονή στην κατηγορία για τον Αστέρα Παραποτάμου, βάσει των δηλώσεων του προέδρου και του προπονητή της ομάδας.

Στο theball.gr μίλησαν οι Παναγιώτης Χατζηπέτρου και Σπύρος Τζάνης. Μεταξύ άλλων, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε πως το ρόστερ χρειάζεται δύο ακόμη προσθήκες.

Οι δηλώσεις:

Παναγιώτης Χατζηπέτρου (Προπονητής Αστέρα Παραποτάμου):

«Καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά να ευχηθούμε πάνω απ όλα υγεία σε όλους. Επιτυχία σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο για τα παιδιά. Μια νέα εμπειρία για τους περισσότερους. Από προηγούμενη εμπειρία ξέρουμε ότι η κατηγορία είναι δύσκολη. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Γ’ Εθνική και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε».

Για το αν θα γίνουν άλλες προσθήκες:
«Έτσι όπως βλέπω το ρόστερ θα χρειαστούμε άλλες δυο προσθήκες και θα δούμε και στην πορεία μετά αν προκύψει κάτι εξαιρετικό μήπως κάνουμε άλλη μια».

Σε ερώτηση για το αν είναι ευχαριστημένος από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας απάντησε:
«Φαίνεται ότι τα παιδιά έχουν όρεξη. Έχουν έρθει εδώ με φιλοδοξίες, είμαστε καλά αλλά εκτός από αυτό χρειάζεται η βοήθεια του κόσμου, χρειάζεται όλοι μας να λειτουργήσουμε σε ένα πιο υψηλό επίπεδο, πιο επαγγελματικά για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες της κατηγορίας».

Σπύρος Τζάνης (Πρόεδρος Αστέρα Παραποτάμου):
«Καλή χρονιά ευχόμαστε στην ομάδα. Στόχος για τη νέα χρονιά όπως είχαμε πει και στο τέλος της περσινής σεζόν, είναι η παραμονή στην κατηγορία. Έχουμε κρατήσει αναλλοίωτο το κορμό από πέρυσι και ενισχυθήκαμε με παίκτες. Περιμένουμε και άλλες 2-3 προσθήκες για περαιτέρω ενίσχυση. Το βασικό μας πλεονέκτημα είναι το προπονητικό επιτελείο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ