Αρχική ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάτω απο τη σκιά του Ολύμπου στην Πιερία βρέθηκε η Ακαδημία ATHLOPOLIS FC 2006!

0

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και πολλές ομάδες των τμημάτων υποδομών πολλών ακαδημιών ποδοσφαίρου κάτω από τη σκιά του Ολύμπου με τον γαλάζιο ουρανό και τον καυτό ήλιο το τουρνουά στα γήπεδα της Πιερίας.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων πραγματοποίησαν το μέγιστο δυνατό και χάρισαν ωραίο και πλούσιο θέαμα με πολλά τέρματα στους παρευρισκόμενους φιλάθλους, γονείς και προπονητές. Με γνώμονα το πάθος τους αλλά και το «ευ αγωνίζεσθε», δείχνοντας το απαιτούμενο ύφος συνοδευόμενο από το αντίστοιχο ποδοσφαιρικό κι αθλητικό χαρακτήρα.
Όλοι οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές απόλαυσαν τα παιχνίδια και τους αγώνες, όπου νικητής βγήκε το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών.

Οι πιτσιρικάδες του ATHLOPOLIS FC  2006 είχαν κέφια για αξιόλογο ποδόσφαιρο και πλούσιο θέαμα υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Παναγιώτη Πανούση.

Για μια ακόμη φορά νίκησε το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών. Τέτοιου είδους διοργανώσεις προάγουν το αθλητικό πνεύμα και το «ευ αγωνίζεσθε». Αυτό δείχνει τον αθλητικό πολιτισμό και την αγωνιστική κουλτούρα που διακατέχει τις ομάδες όλων των Ακαδημιών και την διοργανώτρια αρχή.
Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία που τύχαμε στα όμορφα γήπεδα και τις εγκαταστάσεις της Πιερίας τόσο των Ακαδημιών όσο και των αντίπαλων ομάδων της Πιερίας.

 

Στις φωτογραφίες η Ακαδημία ATHLOPOLIS FC  2006 με το προπαιδικό τμήμα και οι γονείς των ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν στην Κατερίνη και στο γήπεδο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ο Παναγιώτης, ο Μπάμπης, ο Χρήστος και ο Σωτήρης.

Ο Χρήστος Ντούρος, β΄ προπονητής/γυμναστής του ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ με τον προπονητή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Νίκο Ζαλίκα, τον Βασίλη  και τον Μπάμπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ