Ανανέωσε ο Άτσκα στον Εθνικό Φιλιππιάδας!

Ακόμη έναν βασικό συντελεστή της περσινής σεζόν κράτησε στο ρόστερ του ο Εθνικός Φιλιππιάδας.

Ο λόγος για τον Ντονάλντο Άτσκα ο οποίος θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην ομάδα του Γιώργου Γιάννου.

Μόνο  στα  θετικά μπορεί να χαρακτηριστεί η παραμονή  για  δεύτερο συνεχόμενο χρόνο του 19χρονου μεσοαμυντικού που  με τις πολύ καλές εμφανίσεις του  πέρυσι   του πιστώνεται σημαντικό μερίδιο της παραμονής της ομάδας του Εθνικού Φιλιππιάδας στη Γ΄ Εθνική.

Πρόκειται για μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που λόγω του ταλέντου, της τεχνικής κατάρτισης και των σωματικών του προσόντων, όπου αγωνιζόταν «τραβούσε» τα προπονητικά βλέμματα από την πρώτη στιγμή.

Το εξάμηνο που αγωνίστηκε στον Εθνικό Φιλιππιάδας,  ήταν ουσιαστικά και η «παρθενική» του συμμετοχή σε Εθνικές κατηγορίες! Ο ίδιος ξεκίνησε δουλεύοντας σκληρά τόσο στην φυσική του κατάσταση όσο και στις ιδιαιτερότητες μια μεγαλύτερης κατηγορίας!

Μετά από μερικές μόλις αγωνιστικές είχε μπει ήδη στο κλίμα της ομάδας του Εθνικού Φιλιππιάδας «δένοντας» ιδανικά στο πλευρό των εμπειρότερων συμπαικτών του!

Κατάφερε να μάθει την κατηγορία σε πολύ λιγότερο χρόνο απ’ ότι πολλοί άλλοι συνάδελφοί του και ανταπεξήλθε ιδανικά στις απαιτήσεις της σεζόν. Βασική «μονάδα» στα αγωνιστικά πλάνα του Γιώργου Γιάννου! Είχε τον «αέρα» ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες, ακόμη και αν αποτελούσε βασικό στέλεχος της ομάδας με τη σιγουριά του «εντεκαδάτου» παίκτη, δεν εφησύχασε! Δούλευε καθημερινά στις προπονήσεις, τα έδινε όλα στα επίσημα ματς με στόχο το καλό της ομάδας του!

Οι 11 συμμετοχές και τα δυο γκολ με τη φανέλα του Εθνικού πέρσι και παρά την απειρία του μέχρι εκείνο το διάστημα σε συμμετοχές σε Εθνικές κατηγορίες, αποδείχθηκε ένας επιπλέον λόγος που μπήκε για τα καλά στο στόχαστρο πολλών ομάδων, ωστόσο, ο νεαρός ποδοσφαιριστής πήρε την απόφαση να παραμείνει ακόμα ένα χρόνο στην ομάδα της Φιλιππιάδας.

13641268_1128695350509583_6405973775571511373_o