Μεγάλο διπλό του ΑΟ Αγίου Πέτρου 1-2 τον Αυγερινό Μαραντοχωρίου

Ο ΑΟ Αγίου Πέτρου ήταν ο νικητής στο τοπικό ντέρμπυ της νότιας Λευκάδας, καθώς επικράτησε με σκορ 2-1 του Αυγερινού Μαραντοχωρίου στο γήπεδο του Νυδριού, που χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου.

Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι όπου κυριάρχησαν οι πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, όπως συμβαίνει σε όλα τα ντέρμπυ τοπικού χαρακτήρα. Οι γηπεδούχοι να ήταν πιο κινητικοί και να είχαν την μπάλα στην κατοχή τους. Δημιούργησαν κάποιες φάσεις που όμως δεν τις αξιοποίησαν.

Από την άλλη μεριά, οι φιλοξενούμενοι, είχαν την ουσία, καθώς περίμεναν τους αντιπάλους τους και χτύπησαν την κατάλληλη στιγμή και κατάφεραν με λίγες φάσεις να πετύχουν δύο τέρματα και να πάρουν ένα πολύτιμο τρίποντο.

Στο 70΄ λεπτό ο Φέτσης με πλασέ σημείωσε το 0-1 για την ομάδα του Τάκη Κονιδάρη, ενώ στο 85΄ ο Ζακυνθινός που είχε πάρει τη θέση του σκόρερ στον αγωνιστικό χώρο, με ωραίο σουτ “έγραψε” το 0-2 και σφράγισε το διπλό για την ομάδα του. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-2 με τον Γεωργίου από το σημείο του πέναλτι.

Διαιτητής: Γιώργος Ρούσος

Βοηθοί: Σφονδύλη-Κούτρα

Αυγερινός Μαραντοχωρίου(Ξανθόπουλος): Τουμανίδης, Κακιώνης (64΄Ελβις), Δήμας Μ., Δήμας Χ., Βουλγαρίδης (75΄Λιότσος), Χαϊδάκης, Κώστας, Γεωργίου, Ζάτσε, Δημητριάδης, Μπόμπορης

ΑΟ Αγίου Πέτρου(Κονιδάρης): Σκιαδάς, Μπρέγκου, Μπιλάνι, Καταγής, Παππάς, Καρακώστας, Σπανός (86΄Κουκουλαντωνάκης), Καλογερής, Τούτου (90΄ Πολίτης), Χοτζα, Φέτσης (80΄Ζακυνθινός)

Ρεπορτάζ: Γιάννης Αργυρός