Στο 1-1 έμειναν Αυγερινός Μαραντοχωρίου και Αναγέννηση Αχερουσίας

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη στον πρώτο αγώνα στην Αχερουσία, ο Αυγερινός Μαραντοχωρίου αν και δεν τα κατάφερε να φτάσει στη νίκη σήμερα απέναντι στην Αναγέννηση, αφού οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1, θα διεκδικήσει την άνοδο του στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας σε διπλό αγώνα με αντίπαλο τον Οδυσσέα Νυδριού που επικράτησε σήμερα στην Πάργα της Ένωσης με σκορ 2-0.

Η ομάδα της Αναγέννησης Αχερουσίας προηγήθηκε στο σκορ στο 14ο λεπτό με σουτ του Λεωνίδα Κωστούλα, αλλά ο έμπειρος επιθετικός του Αυγερινού Μαραντοχωρίου Άρης Παληογιάννης με κεφαλιά στο 81΄ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σάκη Τζίμα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Αλεξανδρόπουλος

Βοηθοί: Κωνσταντίνου-Φραγκούλης Π.

Αυγερινός Μαραντοχωρίου: Φατούρος, Παπαδήμας, Αργυρός, Πολίτης (Στραγαλινός), Κούτσικος, Παξινός, Καλδάνης, Σκλαβενίτης Δ., Σκληρός (Αντύπας), Δρακονταειδής (Σκλαβενίτης Γ.), Παληογιάννης.

Αναγέννηση Αχερουσίας: Τζίμας Α., Πλιάγκας, Τσάβος, Φαρμάκης, Κοντοδήμας, Κωστούλας (Νάκος), Μπακία Αμ., Τζίμας Ι. (Τζιμούλης), Μπακία Α., Νεbiaj (Θεοδοσιάδης). Στάικος.