Στην Α’ και ο Αυγερινός Μαραντοχωρίου

Την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ πέτυχε ο Αυγερινός Μαραντοχωρίου, στον τελικό των Play off της Β’ κατηγορίας απέναντι στον Οδυσσέα Νυδριού τον οποίο και συνέτριψε στον επαναληπτικό των μεταξύ τους αναμετρήσεων.

Ο Οδυσσέας ξεκινώντας το ματς, είχε στο συνολικό σκορ προβάδισμα ένα γκολ, το οποίο και έπρεπε να διατηρήσει για να πάρει αυτός το εισιτήριο. Η ομάδα του Μαραντοχωρίου όμως που μπήκε δυνατά κατάφερε μέσα στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα να ισοφαρίσει αυτό το σκορ και να μπει μπροστά στην αναμέτρηση με 1-0. Το γκολ πέτυχε ο Δρακοντειδής με κεφαλιά, και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, ο Θεριανός έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του.

Στην επανάληψη ο Παληογιάννης μέσα σε δύο λεπτά, στο 67′ και 69′ ανέβασε σε 4-0 το δείχτη του σκορ, ενώ το γκολ του Σκληρού πέντε λεπτά πριν το τέλος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη μεγάλη αυτή πρόκριση.

Διαιτητής: Σπυράκος  Βοηθοί: Τσόγκας, Γκαρτζονίκας

Αυγ. Μαραντοχωρίου(Αργυρός): Φατούρος Γ., Παπαδήμας, Αργυρός , Κούτσικος, Παξινός(7΄ Σκλαβενίτης Γ.), Σκλαβενίτης, Δρακονταειδής, Παληογιάννης(86΄ Πολίτης), Θεριανός(74΄ Στραγαλινός), Σκληρός Ν., Καλδάνης

Οδυσσέας Νυδριού (Βάννας):  Πέτκοφ, Κυριακίδης, Β., Σκλαβενίτης(54΄ Κομινάτος), Μπελεγρίνος Αν., Ταξιαρχιώτης, Ζουριδάκης, Χρυσοβιτσάνος, Γαζής Σαβ.(84΄ Σταμούλης), Μπελεγρίνος Φ., Βερύκιος

πηγή: lefkadapress.gr