Νίκη που του δίνει ελπίδες για την παραμονή ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Ζωντανές τις ελπίδες που έχει για παραμονή στη Γ΄ Εθνική διατήρησε ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, που νίκησε 2-0 εντός έδρας τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Οι παίκτες του Νίκου Βέκιου, έκαναν εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, πέτυχαν 2 τέρματα στην κόντρα και ανανέωσαν τις ελπίδες παραμονής τους με τον καλύτερο τρόπο.

Δεν είναι μόνο η χθεσινή νίκη στο γειτονικό ντέρμπι απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας, είναι αυτό το πάθος, μέσα στο γήπεδο από τους ποδοσφαιριστές. Είναι η δουλειά που κάνουν να κερδίσουν, να αποδώσουν όσο πιο καλά μπορούν και να φύγουν από το γήπεδο νικητές. Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου έχει αγωνιστικές αδυναμίες. Δεν παίζει μπαλάρα… Όμως προπονητής και παίκτες δουλεύουν για να τις βελτιώσουν. Και δουλεύουν πολύ…

Παικτικά και καθαρά ποδοσφαιρικά, εννοείται, δεν είναι ο ΠΑΣ Αχέρων  αυτός που περιμένει και θέλει ο κόσμος να δει. Όμως ουδείς δεν μπορεί να μην παραδεχθεί πως προσπάθεια μεγάλη γίνεται στο Καναλάκι και αυτός ο ζήλος για τους τρεις βαθμούς σε κάθε ματς, δεν βγαίνει από πολλές ομάδες. Έτσι και χθες, από το ξεκίνημα το μάτι γυάλιζε. Δυνατά στις φάσεις, και καθαρός ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς και το μήνυμα στον αντίπαλο «εδώ θα ματώσεις για να κερδίσεις».

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου χτίζεται καλά, βελτιώνοντας τις αδυναμίες του, ενώ παράλληλα προσπαθεί να βελτιώσει και τα θετικά του. Δεν μπορεί να τα κάνει… τέλεια και τα δυο, και ορθώς ο προπονητής έχει ρίξει το βάρος του στη βελτίωση των αδύνατων σημείων.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι στα τελευταία ματς ο αντίπαλος του ΠΑΣ Αχέρων του δημιουργεί φάσεις μόνο από ατομικά λάθη των παικτών του Νίκου Βέκιου. Η ουσία είναι να κρατήσουν αυτό το πάθος, αυτή τη δίψα τους οι παίκτες, να συνεχίζουν να ματώνουν τη φανέλα στο γήπεδο, να τα δίνουν όλα και οι νίκες θα συνεχίσουν να έρχονται… Θα έρθουν και οι γκέλες, φυσικά (έτσι συμβαίνει όταν παίζεις όλα τα ματς στα ίσια…).

Όμως η ομάδα που θα έρθει να κοντράρει τον ΠΑΣ Αχέρων θα πρέπει να γνωρίζει ένα πράγμα: για να τον κερδίσεις ή να του κόψεις βαθμούς θα πρέπει να παίξει στο 101% αυτών που μπορεί.

Τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου πλέον ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να τον κερδίσει εύκολα. Και αυτό πιστώνεται στον Νίκο Βέκιο, τον Τάκη Ντούρο, και τους ποδοσφαιριστές.