Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΣ Αχέρων που γνώρισε την ήττα από τον Ρήγα Φεραίο με 0-2 στο Καναλάκι.

Η ομάδα του Νίκου Βέκιου δεν βρήκε λύσεις απέναντι στον Ρήγα Φεραίο και έμεινε 10 βαθμούς μακριά από Πύρασο και Πιερικό.

Ο ΠΑΣ Αχέρων  έπαιζε ένα από τα τελευταία του… χαρτιά για την υπόθεση παραμονή και αυτό πήγε χαμένο. Ο Ρήγας Φεραίος είχε την ουσία, και πήρε τη νίκη, η οποία φέρνει πιο κοντά στη σωτηρία, με την ομάδα του Καναλακίου να είναι πλέον στο -10.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη αιφνιδίασε και πέτυχε γκολ στο 51ο λεπτό. Ο Γιούτσιος έβγαλε την σέντρα, ο Ζενούνι με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραπιπέρη. Στο 68΄ ο Κορέτα με σουτ έκανε το 0-2 για τον Ρήγα Φεραιο. Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα του Ρήγα Φεραίου πήρε τη νίκη.

Διαιτητής: Κολύτας (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Μπουντούρης (Άρτας), Γραικός (Κέρκυρας)

ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Βέκιος): Καραπιπέρης, Κουμπής, Τσομπάι (60’ Ντέτσικας), Μπάκας, Πάνος, Μάρκος, Κυριακάκης (72’ Βεκιος), Θεοδωράκης, Βασιλείου, Λουκούμης, Πιαστόπουλος (53’ Σιώρος)

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Μπακάλης): Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Γιούτσιος, Σπάθης, Γκάγκας, Αλεξίου, Τσίπη (83’ Σφακας), Γεωργατζής, Κορέτα, Ζενούνι (76’ Χατζής), Σέττος (88’ Λάμπρου)