Πειστική εμφάνιση και φιλική νίκη επί του Θεσπρωτού για τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου!

Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται o ΠΑΣ Αχέρων, ο οποίος σε φιλικό τεστ που έδωσε σήμερα στο Καναλάκι επικράτησε του Θεσπρωτού με 3-2.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε το συγκρότημα του Νίκου Βέκιου στο φιλικό παιχνίδι με τον Θεσπρωτό σε ένα ματς όπου ο τεχνικός του ΠΑΣ Αχέρων δοκίμασε σχήματα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Οι νεοαποκτηθέντες Αλέξανδρος Λαλαής, Θοδωρής Πιαστόπουλος και Θανάσης Βέκιος άφησαν άριστες εντυπώσεις.

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου άνοιξε το σκορ στο 19΄ με σουτ του Βασίλη Μάρκου, με τον Θεσπρωτό να φέρνει το ματς στα ίσα στο 42΄ με τον Κερμενίδη. Στη συνέχεια ο Νάκος στο 54΄ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τον ΠΑΣ Αχέρων να αντιδρά.

Ο Βασιλείου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 72΄ έφερε ξανά το ματς στα ίσα, κάνοντας το 2-2, και στο 82΄ μετά από ατομική προσπάθεια από τον Θανάση Βέκιο, πάσα πάρε-βάλε στον Λαλαή που με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Νίκος Βέκιος): Πάντος, Λαγός, Κουμπής, Μάρκος, Πάνος, Θεοδωράκης, Κωνσταντίνου Β.,  Κωνσταντίνου Ε., Μυζεκιάρι, Τσομπάι, Βασιλείου.

Έπαιξαν και οι: Βέκιος, Καραπιπέρης, Σιώρος, Λαλαής, Πιαστόπουλος, Παππάς, Μυρτάι.