Εύκολα 5-1 την Λάκκα Σούλι η Αναγέννηση Αχερουσίας

Καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Αναγέννηση Αχερουσίας έφτασε εύκολα στη νίκη με σκορ 5-1 απέναντι στη Λάκκα Σούλι.

Η φιλοξενούμενη  ομάδα Λάκκα Σούλι παρατάχθηκε στο σημερινό παιχνίδι με πολλές απουσίες, και είχε την ατυχία στη διάρκεια του αγώνα να τραυματιστούν άλλοι δυο ποδοσφαιριστές και να γίνουν αναγκαστική αλλαγή, χωρίς φυσικά αυτό να μειώνει σε καμιά τη νίκη της Αχερουσίας που ήταν πέρα για πέρα δίκαιη.

Από δυο γκολ για την Αναγέννηση Αχερουσίας πέτυχαν οι Μπόχτης Χ. και Νεβιάζ, και ένα ο Μπάκια Αντ. με πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους. Το μοναδικό γκολ για την ομάδα της Λάκκα Σούλι πέτυχε με κεφαλιά ο Νταλαγιάννης.

Διαιτητής: Σπυράκος

Βοηθοί: Πάτσης-Ριζογιάννης

Αναγέννηση Αχερουσίας: Ευθυμίου (70΄ Δημητρίου), Τροπή, Νικολάο, Νάστας (46′ Τσαβέλης), Κοντοδήμας, Τζαβέλας, Μπάκια Αμ., Γεωργάκης, Μπάκια Αντ., Νεβιάζ,  Μπόχτης Χ. (65′ Τζίμας).

Λάκκα Σούλι: Κατσάνος, Σιάρκος, Φίντζος, Καλέσιος Ε., Παππάς, Δημολίτσας, Νίκας (46′ Φίντζος Γ.) Κούσης (20′ λ.τρ. Καλέσιος), Γούλας, Κονταξής (60΄ λ.τρ. Καλδάνης), Νταλαγιάννης.