Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, 4-1 την Δόξα Ωρωπού

Αν και βρέθηκε να χάνει, ο ΠΑΣ Αχέρων ανέβασε στροφές και νίκησε 4-1 την Δόξα Ωρωπού στο Καναλάκι.

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου ανέτρεψε το εις βάρος του 0-1 απέναντι στην Δόξα Ωρωπού και πήρε σημαντική νίκη με 4-1.

Η ομάδα του Βλάσση Ναστούλη αιφνιδίασε τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου καθώς προηγήθηκε με 0-1 με γκολ του Γκίνη μόλις στο 1ο λεπτό. Στο 4΄ ο Γκίνη βρέθηκε μόνος απέναντι στον Λιάσκο αλλά ο τερματοφύλακας του Καναλακίου αποσόβησε το 0-2. Στο 34΄ ο Παππάς με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Μαντούση έκανε το 1-1.

Ο Λουκούμης στο 39΄ εκμεταλλεύτηκε την λάθος έξοδο του Κάππα και με πλάσε από κοντά έκανε το 2-1.

Στο 41΄ ο Μουζάκης με κεφαλιά έκανε το 3-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο 72΄ πλασέ του Παππά απέκρουσε ο Κάππας και ο επερχόμενος Κολιός με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Οι δυο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι. Στο 67΄ κεφαλιά του Μουρεχίδη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Λιάσκου, και στο 79΄ ο Μηνάς από κοντά με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κάππα.

Διαιτητής: Γιώργος Ρούσος

Βοηθοί: Σφονδύλη-Νάστος

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Τάκης Ντούρος):Λιάσκος, Σταυρίδης (46΄Τζίμας),  Ντέτσικας (7΄λ.τρ.Κωνσταντίνου Β.), Ντουτζιάρης, Λαγός, Μηνάς, Παππάς, Τσούτης, Myzeqari (61΄Κολιός), Λουκούμης, Μουζάκης.

Δόξα Ωροπού (Βλάσσης Ναστούλης): Κάππας, Σπυράκος, Μουρεχίδης, Καπέλος, Λιόντης (61΄Κάτσανος), Babi (66΄ Λύγκουρης),Μαντούσης, Νταλιάρδας, Ντόντης (83΄Λώλης), Γκίνι , Μαργέτης