ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου: Προέχουν οι ανανεώσεις

Με πρωταρχικό μέλημα την ανανέωση με τους ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν την περσινή χρονιά ξεκίνησαν από χθες οι επαφές των ιθυνόντων του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου  και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται οι ανακοινώσεις και των… νέων.

Η ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου μπορεί να μην εξασφάλισε την παραμονή της στη Γ΄ Εθνική όμως ο προγραμματισμός ξεκίνησε νωρίς, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας..

Από τους ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν την περσινή σεζόν το μόνο βέβαιο είναι πως στον ΠΑΣ Αχέρων  επιθυμούν την παραμονή των περισσότερων, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις με τις συζητήσεις να ξεκινούν από χθες.

Το ΔΣ του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου χθες βράδυ προχώρησε σε τρεις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών.

Η ομάδα του Τάκη Ντούρου χθες βράδυ συμφώνησε με τους Βασίλη Μάρκο, Μιχάλη Ντέτσικα και Δημήτρη Παππά, τριών παικτών, με σημαντική εμπειρία από επαγγελματικά πρωταθλήματα, που δείχνουν ότι έχουν όλα τα φόντα να συνδράμουν καθοριστικά και να βοηθήσουν την ομάδα να επιστρέψει στη Γ΄ Εθνική.