Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Όλα για τη νίκη με Εθνικό Φιλιππιάδας!

Ένα απο τα σημαντικότερα παιχνίδια του στη Γ΄Εθνική κατηγορία δίνει ο Αχιλλέας την Κυριακή με αντίπαλο την ομάδα της Φιλιππιάδας.

Οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη καλούνται να κάνουν κατάθεση ψυχής και να αντιστρέψουν την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει έρθει βαθμολογικά και ψυχολογικά ο σύλλογος της Νεοκαισάρειας μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής πρέπει να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια των παικτών ώστε όλοι μαζί το βράδυ της Κυριακής να αισθάνονται ικανοποιημένοι με αυτό που ο καθένας πρόσφερε ώστε να φτάσει η ομάδα στο τρίποντο.

Στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή του Βασίλη Νάκα που εξέτισε την ποινή του καθώς και αυτή του Στέφανου Σκέντου που αποθεραπεύτηκε και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους. Πολύ κοντά στην επιστροφή του είναι και ο Κώστας Καπασακλίδης.

Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα η οποία και στο παρελθόν έδειξε ότι αντιδράει σωστά στα δύσκολα και όλοι ευελπιστούν ότι ο Αχιλλέας την Κυριακή, θα είναι αυτός ο οποίος επιβάλλουν να είναι τόσο η βαθμολογική θέση στον πίνακα του 2ου ομίλου, όσο και το όνομα το οποίο αργά και σταθερά έστισε ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια.

πηγή: pieriasport.blogspot.gr