Πέρασε και από τη Νεοκαισάρεια (0-1) η ΑΕ Καραϊσκάκης

Δυνατό παιχνίδι στη Νεοκαισάρεια με τον γηπεδούχο Αχιλλέα να στέκεται καλά απέναντι στον πρωτοπόρο Καραϊσκάκη, με τους φιλοξενούμενους όμως να παίρνουν τελικά τη νίκη με 1-0.

Οι γηπεδούχοι στερήθηκαν τις υπηρεσίες δυο βασικών τους παικτών αφού αγωνίσθηκαν χωρίς τους τραυματίες Λαζαρίδη και Τσαγκαράκη.

Παρόλα αυτά δεν απειλήθηκαν πολλές φορές από την ομάδα της Άρτας αλλά δεν είχαν και την μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν και να πάρουν αυτοί τους βαθμούς της νίκης.

Η ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης ήταν πιο δραστήρια στο πρώτο μέρος και κατάφερε να φτιάξει 2-3 καλές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Βασιλειάδη.

Στο 16΄ο Φέτσης με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 0-1 που όπως αποδείχθηκε ήταν αρκετό για να δώσει το τρίποντο στην ομάδα του.

Με αυτό το σκορ πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια αφού κάποιες ευκαιρίες ακόμη και για τις δυο πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχιλλέας ισορρόπησε το παιχνίδι και έψαξε την ισοφάριση. Παρόλα αυτά τη μεγάλη φάση την είχε με τον Χούσο η ομάδα της Ηπείρου αλλά ο Βασιλειάδης …απογειώθηκε λέγοντας όχι και έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ν. Θεοδοσιάδης): Βασιλειάδης, Πολυχρονιάδης, Δερμίσης, Καπασακαλίδης, Τασίδης, Καρατζάογλου (77΄Χατζηκωνσταντίνου), Ηλιάδης, Νάκας (83΄ Κρομύδας), Δεμηρτζόγλου, Ζαχαράκης, Μανίκας (65΄ Μιχαηλίδης)

ΑΕ Καραϊσκάκης (Α. Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παπανίκου, Λάμπρου, Μποτωνάκης, Διβανές, Αβραμίδης (46΄λ.τ. Δημητρίου), Χούσος, Γεωργιάδης (72΄Δρακάκης), Ευαγγέλου, Γυφτοκώστας, Φέτσης (71΄Μεντής)

πηγή: pieriasport.blogspot.gr