Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Δυσαρέσκεια για τις… μπάλες

0

Εκνευρισμός επικρατεί από τις ομάδες της Γ’ Εθνικής προς την ΕΠΟ.

Δυσαρέσκεια από όλες τις ομάδες της κατηγορίας έχει προξενήσει το γεγονός πως χρειάστηκαν να καταβάλλουν ένα σημαντικό ποσό, προκειμένου να αγοράσουν συγκεκριμένες μπάλες που ζητούσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, στην προκήρυξη της Γ’ ΕΘνικής.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ είχε γνωστοποιήσει στους συλλόγους, πως για να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να προμηθευτούν την «NIKE MAGIA».

Την Παρασκευή (15/9) όμως, αναίρεσε αυτή την απόφαση, προκαλώντας έτσι τη δυσαρέσκεια στις ομάδες, που κατέβαλλαν ένα αρκετά υψηλό χρηματικό αντίτιμο, ώστε να έχουν στην κατοχή τους, τη συγκεκριμένη μάρκα μπάλας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Διευκρινίζεται ότι η παράγραφος 2 του άρθρου 12 της προκήρυξης αγώνων της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, περιόδου 2017-2018, σύμφωνα με την οποία ορίζεται ότι όλοι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες του πρωταθλήματος αυτής της αγωνιστικές περιόδου 2017-2018 θα διεξαχθούν με την «επίσημη μπάλα» NIKE MAGIA κατασκευής της εταιρείας ΝΙΚΕ, δεν αποτελεί υποχρεωτικό (για τις συμμετέχουσες ομάδες) όρο της προκήρυξης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ