Το τουρνουά μπάσκετ συνεχίζεται στη Λευκάδα

Δεύτερη μπασκετική μέρα στη Λευκάδα και συνέχιση του τουρνουά που όπως είπαμε και πάλι συνδιοργάνωσαν η Δόξα και ο δήμος Λευκάδας.

Ημέρα χορταστική, με δύο αναμετρήσεις, με αυτοκρατορικό Άρη και δυναμική Δόξα να κλέβουν τις εντυπώσεις μετά και το κλείσιμο της αγωνιστικής ημέρας.

Συνοπτικά είχαμε:

Άρης – Τρίκαλα

Επίδειξη ισχύος από τον Άρη στο πρώτο ματς της ημέρας, ο οποίος πήρε μια εύκολη νίκη απέναντι στην ομάδα των Τρικάλων, η οποία δυσκολεύτηκε αρκετά. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, και το 93-58 που ήταν το τελικό σκορ, από μόνο του δίνει μια σαφή εικόνα της αναμέτρησης.

Δόξα – Απόλλων

Το δεύτερο ματς της ημέρας ήταν κάτι διαφορετικό. Η Δόξα κοίταξε κατάματα τον Απόλλωνα, έπαιξε μπάσκετ με όλη τη σημασία της λέξεως, κυνήγησε τη νίκη, όμως κάποιες άτυχες στιγμές πριν τη λήξη, όπως και η ωριμότητα του αντιπάλου έφεραν την ήττα με 1 πόντο 76-77, σε ένα φινάλε θρίλερ. Η Δόξα ευχαρίστησε το φίλαθλο κοινό με την απόδοσή της και σαν ανταμοιβή πήρε το θερμό χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια, κυρίως για το θετικό πρόσωπο, γεμάτο ελπίδα, που δείχνει.

Αλέξης Πανταζής