Νίκος Μπόμπορης: “Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας”

Ο αρχηγός του ΠΣ Πρέβεζας Νίκος Μπόμπορης ο οποίος φόρεσε το περιβραχιόνιο και σήμερα, στην αναμέτρηση της ΕΠΣ με την Εθνική Ενόπλων, είχε μια πολύ καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, με ένα εξαιρετικό γκολ. ‘Οπως γνωρίζουν όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του, αλλα και όσοι τον έχουν αντιμετωπίσει, είναι ένας παίκτης με πολλά προσόντα, που έχει προσφέρει στο πρωτάθλημα αλλά και προσφέρει ακόμα με την παρουσία του.

Μιλήσαμε μαζί του μετά τη λήξη της γιορτινής αναμέτρησης για την εκδήλωση, αλλά δεν χάσαμε την ευκαιρία να του ζητήσουμε να μας πει και για την ομάδα του και την προσπάθειά της στο φετινό πρωτάθλημα.

Θα θέλαμε να μας πεις για την εμπειρία από την εκδήλωση και την αναμέτρηση, αλλά και την τιμή που σας έγινε, τόσο για το περιβραχιόνιο της Μικτής, όπως και για το γεγονός ότι αντιμετωπίσατε την Εθνική Ενόπλων δυνάμεων.
Σίγουρα είναι μεγάλη τιμή για όλα τα παιδιά και γενικά για την περιοχή μας. Ομάδες όπως η Εθνική Ενόπλων ή η Εθνική Ελπίδων-Νέων που μπορεί να έρθουν αργότερα, είναι πολύ μεγάλη τιμή για μας να τις αντιμετωπίζουμε. Χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο όλοι και το ευχαριστιόμαστε όπως είδατε. Είναι πολύ ωραίο για την περιοχή γιατί είναι ένας τρόπος να αρχίζει να ανεβαίνει ποιοτικά και να διαφημίζεται το τοπικό ποδόσφαιρο, εδώ, της δικής μας περιοχής. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία εκδήλωση, ελπίζουμε να καθιερωθεί και να γίνουν κι άλλα παιγνίδια στη συνέχεια, όπως μας μίλησαν και οι διευθύνοντες της ΕΠΣ και μας ενημέρωσαν ότι θα γίνει.

Θα θέλαμε να μας πεις και πέρα από την σημερινή ημέρα, για την ομάδα του ΠΣ Πρέβεζας, για την προσπάθεια που γίνεται αλλά όπως βλέπουμε δεν έχει αποδώσει μέχρι τώρα τα αναμενόμενα.
Ο ΠΣ Πρέβεζας είναι μια ομάδα που χτίζεται αυτήν τη στιγμή, πάλι από το μηδέν δυστυχώς. Είναι αν δεν κάνω λάθος ,τέταρτη φορά σερί που ξεκινά απ’ το μηδέν ο ΠΣ Πρέβεζας. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να βάλει δυνατές βάσεις για να μπορέσει να συνεχίσει. Κάθε καλοκαίρι είχαμε το πρόβλημα της διοίκησης, φέτος ελπίζω να γίνει κάτι σωστό, σοβαρό. Έχουμε ξεκινήσει με νέα παιδιά και όπως είδατε δεν κοιτάμε τόσο τον πρωταθλητισμό, ούτε τα αποτελέσματα. Κοιτάμε να γίνουμε ένα σωστό σύνολο και να μπορέσουμε να προσφέρουμε όμορφο ποδόσφαιρο μέσα από αυτό. Ένα σωστό σύνολο με νέα παιδιά, που θα εξελιχθούν και θα βγουν ‘μέσα’ από την ομάδα. Έτσι που ο κορμός ο οποίος θα υπάρξει τα επόμενα χρόνια, να είναι ο κορμός του ΠΣ Πρέβεζας. Έχει μέλλον πιστεύω αυτή η ομάδα. Το πιστεύω βαθιά ότι έχει μέλλον. Αρκεί να γίνουν σωστά τα βήματα. Αργά και σταθερά.

 

Αλέξης Πανταζής