Στον Σκουφά Κομποτίου ο Αλέξανδρος Δάρδας

Στον Σκουφά Κομποτίου θα συνεχίσει την καριέρα του πρώην αμυντικός μέσος του Εθνικού Φιλιππιάδας και του Θριάμβου Λούρου Αλέξανδρος Δάρδας.

Η ανακοίνωση:

Μόλις 21 ετών ο Αλέξανδρος Δάρδας αλλά με πλούσιο βιογραφικό και σε μεγαλύτερης κατηγορίας Μεσολόγγι – Φιλιππιάδα…έρχεται να συναντήσει τον αδερφό του Τάσο και με ηγέτη τον Μάριο Χούσο να αποτελέσουν ένα κέντρο Γ’ Εθνικής. Συμφώνησε αμέσως με τον πρόεδρο και τον προπονητή του χωρίς να κρύβει την όρεξη και τις φιλοδοξίες του.
Το Δ.Σ του Α.Ο ΣΚΟΥΦΑ τονίζει: «Είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι που ένας ποδοσφαιριστής τέτοιας ποιότητας θα αγωνιστεί μαζί μας. Στην ομάδα μας θα βρει τις συνθήκες όπως και οι συμπαίχτες του για να διεκδικήσει κάτι υψηλότερο. Δηλώνουμε σίγουροι για τις ικανότητες του Αλέξανδρου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Ο ΣΚΟΥΦΑΣ ανήκει στο γκρουπ των μεγάλων ομάδων τις περιοχής μας. Έρχομαι να βοηθήσω να εκπληρωθούν οι στόχοι του. Ο αδερφός μου περιέγραψε με τα καλύτερα λόγια το κλίμα της ομάδας. Είμαι αισιόδοξος!».