Αναβλήθηκαν τα ντέρμπι της 1ης, έχει ντέρμπι 2ης

Για Πανλευκάδιο και Απόλλωνα η πρεμιέρα της πρώτης αγωνιστικής είχε ντέρμπι, και για τέτοια αναμέτρηση προετοιμάστηκαν οι ομάδες.

Η ομάδα της Λευκάδας θα αγωνιζόταν στο Λούρο και ο Απόλλωνας Πάργας θα αντιμετώπιζε τον ΠΣ Πρέβεζας στην έδρα του.

Βέβαια όπως είδαμε η αγωνιστική αναβλήθηκε, χωρίς ωστόσο να αλλάξει και πολύ ο σχεδιασμός των δυο προπονητών.

Κι αυτό γιατί η πρεμιέρα θα έχει και πάλι ντέρμπι, καθώς αμφότεροι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο δημοτικό στάδιο Λευκάδας “Πλάτωνας Γρηγόρης”.

Όπως θα θυμούνται οι φίλοι των δυο ομάδων, την περσινή χρονιά ο Πανλευκάδιος είχε πάρει το πολύτιμο τρίποντο, με λίγη δυσκολία και γκολ Ορφανού στο 90′.

Από πέρυσι όμως πολλά έχουν αλλάξει, τουλάχιστον στην ομάδα της Λευκάδας.

Οι προπονητές Κατηφόρης και Μουστάκας βρίσκονται στις θέσεις τους, έχοντας παρουσιάσει τη χρονιά που μας πέρασε δύο από τις πιο καλοδουλεμένες ομάδες της κατηγορίας.

Με καλοδουλεμένες ομάδες, βλέπεις και καλό ποδόσφαιρο. Το ντέρμπι της περσινής 12ης αγωνιστικής στο Πλάτωνας Γρηγόρης ήταν η χαρά του φίλαθλου και ιδίως του Λευκαδίτη, που πανηγύρισε στο τέλος.

Φέτος, οι δυο ομάδες δείχνουν ότι θα συνεχίσουν ανάλογες πορείες, επομένως ας ελπίσουμε να δούμε ένα καλό ματς που… γιατί όχι, να το θυμόμαστε.

Η επίθεση… πολλά καντάρια μπάλας. Σάκης Μηλιώνης για την Πάργα, έχοντας σκοράρει με κάθε τρόπο. Για Πανλευκάδιο πλουραλισμός στο σκοράρισμα, αλλά και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Αιχμή για φέτος ο Χασακής, που μέχρι τώρα δείχνει το δρόμο.

Για να δούμε…

Αλέξης Πανταζής