Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Στο διαιτητικό της ΕΠΟ ΑΕ Καραϊσκάκης , Ιωνικός , ΑΟ Χαλκίς κατά της Football League!

0

Πρόσθετη παρέμβαση και από Δόξα Δράμας

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ για μία ακόμη φορά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας αποκαλύψει ένα γεγονός που έως και τούτη την ώρα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας από κανένα ΜΜΕ !

Συγκεκριμένα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αποκλειστικά χθες το πρωί καταγγέλθηκαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ  οι ομάδες που δεν έχουν φάκελο συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα της FootballLeague ,όπως π.χ. Αχαρναικός και Ηρακλής.

Οι ομάδες ΑΕ Καραισκάκης , Ιωνικός και ΑΟ Χαλκίς ζητούν έχοντας έννομο συμφέρον να πάρουν τις θέσεις όλων όσων δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα.

Μάλιστα οι «σφαίρες» χτυπούν ευθέως την  διοίκηση της Football Leagueστην οποία ρίχνουν ευθύνες για την αδυναμία της να ελέγξει την όλη κατάσταση.

Φυσικά από την διαδικασία δεν απέχει η Δόξα Δράμας η οποία είναι η μόνη ομάδα που κατέθεσε έως σήμερα την εγγυητική επιστολή για συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Football League!

Η Δόξα Δράμας έκρινε πως για ηθικούς λόγους  πρέπει να κάνει πρόσθετη παρέμβαση στηρίζοντας τις τρεις ομάδες της Football League II.

Αξίζει να σημειώσουμε πως την επόμενη κιόλας ημέρα της αποστολής του εγγράφου που απέστειλε η ΕΠΟ στους δευτεραθλητές για την συμμετοχή τους στο  πρωτάθλημα της FootaballLeague(πρώτο το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ σας το αποκάλυψε ( http://apokleistiko-flegetai-i-doksa-dramas-pou-dilonei-summetoxi-stin-football-league  ) μόνο η Δόξα Δράμας κατέθεσε την εγγυητική επιστολή ,ενώ υπήρξε και τηλεφωνικό ενδιαφέρον επί της διαδικασίας από την ΑΕ Καραισκάκης!

pamebala.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ