Ανακοίνωση διαμαρτυρία για τη διαιτησία από τον ΑΟ Πλαγιάς

Ανακοίνωση για την διαιτησία του αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πάργας εξέδωσε η ομάδα του ΑΟ Πλαγιάς.

Αναλυτικά:

Λυπούμαστε πολύ για ορισμένους διαιτητές που σφυρίζουν στις διοργανώσεις που μετέχει η ομάδα μας και που με ολοφάνερο τρόπο δείχνουν τις προτιμήσεις τους κατά την διάρκεια των αγώνων της ομάδας μας.

Για μια ακόμα φορά χθες πέντε(5) στον αριθμό για φέτος και δυο (2) εναντίον μας αυτή την φορά στο Κύπελλο με αντίπαλο τον Απόλλων Πάργας με προφανή αλλοίωση του αποτελέσματος. Σε παρόμοιες φάσεις υπέρ της ομάδας μας οι ποδοσφαιριστές μας εισπράττουν κίτρινες κάρτες κτλ…

Σεβόμαστε τον κάθε διαιτητή είτε εντός είτε εκτός έδρας παίζουμε χωρίς όμως να έχουμε ανάλογη μεταχείριση και συμπεριφορά από αρκετούς εξ αυτών. Δεχόμαστε πολλές φορές προκλήσεις, βρισιές και απαξίωση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου!!!

Εάν αγαπάτε το ποδόσφαιρο λοιπόν και είστε επαγγελματίες ο Α.Ο ΠΛΑΓΙΑΣ δεν ζητάει εύνοια από κανέναν αλλά μόνο ίση μεταχείριση γιατί ο Α.Ο Πλαγιάς είναι μόνο μία οικογένεια νέων ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα τους και το ποδόσφαιρο και στα χρόνια της ιστορίας του έχει προσφέρει τα μέγιστα ως προς αυτή την κατεύθυνση!!!