Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

«Θέλουμε ακόμη πολύ δουλειά, θα είμαστε έτοιμοι στα μπαράζ»

0

Τις πρώτες του δηλώσεις σαν προπονητής της Δόξας έκανε μετά το παιχνίδι με την Καρπερή ο Άγγελος Διγκόζης. Σίγουρα δεν θα μπορούσε να μην είναι ευχαριστημένος από τα πρώτα δείγματα αγωνιστικής συμπεριφοράς των παικτών του. Όχι τόσο από το σκορ και την άνεση με την οποία εξασφάλισε την νίκη αλλά από την συνολική εικόνα της απόδοσης των παικτών σε ένα παιχνίδι που έγινε ελάχιστες ώρες μετά την αναχώρηση από το Βώλακα και κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες αφού η θερμοκρασία στην Ηράκλεια την ώρα του παιχνιδιού ήταν στους 37 βαθμούς.

Σχολιάζοντας το παιχνίδι και τα πρώτα συμπεράσματα που έβγαλε ο τεχνικός των «μαυραετών» δήλωσε: «Είδα ότι τα παιδιά έδειξαν πολύ μεγάλη σοβαρότητα. Σίγουρα χρειαζόμαστε πολύ δουλειά ακόμη. Δεν είμαστε έτοιμοι. Βγάλαμε κάποια θετικά συμπεράσματα. Το πολύ σημαντικό για μένα είναι ότι παρά την κούραση που είχαν τα παιδιά αφού ήρθαμε εδώ κατευθείαν από το βουνό, έδειξαν κάποια πολύ καλά στοιχεία. Θα κρατήσουμε τα θετικά, θα δουλέψουμε κάποια άλλα που δεν μας αρέσανε και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για την ημερομηνία που θα μας πούνε να παίξουμε το μπαράζ».

-Σε ότι αφορά τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας για τον αγώνα μπαράζ με την ΑΕ Καραϊσκάκης: «Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι σε έναν μεγάλο βαθμό. Έχουμε μπροστά μας δέκα-δεκαπέντε μέρες, θα δουλέψουμε με τον ίδιο εντατικό ρυθμό που δουλέψαμε μέχρι τώρα και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα είμαστε στο 100% της ετοιμότητας, όμως είμαστε σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και με την στήριξη του κόσμου θα δείξουμε λιονταρίσια καρδιά και θα είμαστε εμείς η ομάδα που θα βγει στην δεύτερη κατηγορία».

-Απαντώντας στο βαθμό δυσκολίας που είχε το πρώτο φιλικό τεστ ο Διγκόζης τόνισε: «Για μένα κανένα φιλικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολο ή δύσκολο. Έναν αγώνα τον κάνει εύκολο ή δύσκολο η ίδια η ομάδα. Ο αντίπαλος ήταν καλός ωστόσο εμείς είχαμε την κατοχή της μπάλας, βγάλαμε κάποιους αυτοματισμούς και είχαμε επίσης και τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ».

-Στην παρατήρηση ότι «ο κόσμος της Δόξας ξεσηκώθηκε τώρα που έμαθε ότι υπάρχει ένα μπαράζ και απέχει ενενήντα αγωνιστικά λεπτά από την δεύτερη κατηγορία η τοποθέτηση του προπονητή της Δόξας ήταν: «Πιτσιρικάς θυμάμαι το γήπεδο της Δόξας να έχει οκτώ με δέκα χιλιάδες κόσμο. Η Δόξα, όπως κάθε μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει και έχει πολύ κόσμο και αυτός πιστεύω ότι θα την βοηθήσει πάρα πολύ στο μπαράζ. Σήμερα βάλαμε πέντε πιτσιρίκια, αυτά έδειξαν κάποια πολύ καλά στοιχεία, θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Στόχος μας είναι να βγάλουμε μέσα από την καρδιά της Δόξας και την περιοχή της Δράμας ταλέντα που είναι καλά και πρέπει να τα αξιοποιήσουμε».

-Το σχόλιο του για την ομάδα της Καρπερής που είναι μία από την τρεις ομάδες του Σερραϊκού ποδοσφαίρου στην τρίτη εθνική: «Είναι μια ομάδα που είχε στόχους στο παιχνίδι της, ιδιαίτερα αμυντικά και ειδικά μέσα στην έδρα της θα είναι ένας αντίπαλος πολύ δύσκολος για όλες τις ομάδες».

Δουλγέρης: «Ομάδα β’ εθνικής η Δόξα»

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Καρπερής Μίλτος Δουλγέρης αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Δόξα δήλωσε: «Ξέραμε ότι σήμερα θα αντιμετωπίζαμε μια ομάδα για την οποία ξέραμε ότι το επίπεδο της δεν είναι πλέον για αυτήν την κατηγορία. Και για τις δύο ομάδες αυτό ήταν το πρώτο φετινό φιλικό και αυτό έχει την σημασία του. Για την ομάδα μου και τους παίκτες μου ήταν ένα πολύ καλό τεστ. Το θέλαμε ένα τέτοιο τεστ, για τους παίκτες μας, για να δούνε την διαφορά που υπάρχει από την μια κατηγορία στην άλλη σε σκέψη και σε ταχύτητα. Αυτή η Δόξα, η σημερινή, αν τυχόν και μείνει σε αυτήν την κατηγορία θα είναι πολύ περαστική, αλλά το εύχομαι και το πιστεύω με βάση αυτό που είδα ότι η Δόξα είναι ήδη στην Β’ εθνική».

Πηγή: sportdrama

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ