Χ. Δημητρίου: «Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που με βραβεύει η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας»

Στην ετήσια εκδήλωση-κοπή πίτας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου η Ένωση ανάμεσα στα πρόσωπα που θα τιμήσει είναι και η διεθνής παίκτρια της Γερμανικής Vfl Sindelfingen Χαρούλα Δημητρίου.

Η Χαρούλα Δημητρίου με αφορμή την βράβευση της από την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας μίλησε αποκλειστικά στο sportime24.gr

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Χαρούλας Δημητρίου στο sportime24.gr:

Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που με βραβεύει η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Δεν ξεχνάω τον τόπο που γεννήθηκα, που έκανα τα πρώτα μου βήματα και τους ανθρώπους που με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ. Δυστυχώς λόγω ανελλιπών υποχρεώσεων με τη δουλειά και την ομάδα μου δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ κοντά σας.

Εργάζομαι στην Γερμανία πλέον και αγωνίζομαι στην ομάδα Vfl Sindelfingen στη B Bundesliga και ήταν ακατόρθωτο δυστυχώς να παραβρεθώ σε αυτή τη μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές που είχα όσο αγωνιζόμουν στο παιδικό πρωτάθλημα της ομάδας “ΠΣ Φανάρι”. Πρώτα από όλους τον κ. Δημήτριο Κασκάνη καθώς αισθάνομαι τυχερή που ήταν ο πρώτος μου προπονητής. Εκτός από ποδοσφαιρικές γνώσεις, μου πρόσφερε σε μικρή ηλικία μαθήματα πειθαρχίας που θεωρώ είναι το σημαντικότερο προσόν ενός ποδοσφαιριστή. Ακόμα να ευχαριστήσω τον κ. Λουκά Γεωργάκη και τον κ. Κωνσταντίνο Τζίμα που έβαλαν την δική τους πινελιά στην εξέλιξη μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης όλα τα παιδιά που ήμασταν συμπαίχτες στην ακαδημία, με βοήθησαν να γίνομαι καλύτερη και να μην ξεχνάω τι σημαίνει να είσαι Πρωταθλητής.

Φυσικά πίσω από κάθε πετυχημένο ποδοσφαιριστή κρύβεται μια οικογένεια που τον στηρίζει στις κακές και στις καλές στιγμές. Ευχαριστώ την οικογένεια μου που με στηρίζει μέχρι τώρα σε κάθε μου επιλογή.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ Καλή Χρονιά σε όλους, με υγεία και αγάπη και σε όλες τις ομάδες κάθε επιτυχία και υγεία στους αθλητές.

Ευχαριστώ

Χαρούλα Δημητρίου