Αρχική ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α΄ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Κ. Αμάραντος: «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό»

0

Μετά τον σημερινό αγώνα της Α.Ε. Πρέβεζας με τον Πανλευκάδιο για την 6η αγωνιστική της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, ο προπονητής της Α.Ε Πρέβεζας  κ. Αμάραντος μίλησε στο Prevezatoday.gr και στον Βασίλη Κούρκουλα για το αγωνιστικό κομμάτι, για το πώς είδε το αποτέλεσμα του αγώνα αλλά και  τις όποιες εντάσεις δημιουργήθηκαν  μετά τον αγώνα.

Σε ερώτηση για το σημερινό αγώνα ο κ. Αμάραντος δήλωσε: «Παίχτηκε ένα ωραίο παιχνίδι με δύναμη και τελικά κρίθηκε στη δύναμη. Προσπαθήσαμε να κατεβάσουμε την μπάλα κάτω και να παίξουμε όπως και η αντίπαλη ομάδα. Ο Πανλευκάδιος είναι μια πολύ καλή ομάδα, καταξιωμένη στον χώρο και τελικά φανήκανε σε δυο φάσεις πιο τυχεροί από εμάς, βάλανε τα γκολ και κερδίσανε. Στο δεύτερο γκολ ανοιχτήκαμε και εμείς λίγο ψηλά μήπως και ισοφαρίσουμε, παρόλα αυτά δεν τα καταφέραμε και σε μια στιγμή αδράνειας φάγαμε το γκολ από την δεξιά πλευρά. Εγώ να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν, έπαιξαν μπάλα πολύ καλά και να συγχαρώ και την άλλη ομάδα που κέρδισε και συνεχίζει να είναι πρώτη μαζί με τον Τηλυκράτη. Είναι δυο καλές ομάδες και πιστεύω ότι αυτές θα πρωταγωνιστήσουν μέχρι το τέλος. Τα παιδιά μου είναι παλικάρια. Αγωνιστήκανε, παίξανε, δεν τα καταφέραμε δεν πειράζει.  Βλέπουμε το άλλο παιχνίδι και συνεχίζουμε. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Είμαστε μια καλή ομάδα και προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και ο μέσος όρος ηλικίας είναι πάρα πολύ μικρός γύρω στα 18 χρόνια. Είμαι ευχαριστημένος με την μέχρι τώρα πορεία μας και καλή συνέχεια σε όλους».

Σε ερώτηση μας για τα επεισόδια μετά τον αγώνα ο κ. Αμάραντος είπε τα έξης: «Απ’ ότι είδαμε ο τερματοφύλακας έκανε κάποιες κινήσεις και δεν ξέρω που τις έκανε.  Δεν είδα γιατί παρακολουθούσα την φάση και ήθελα να πω κάποια πράγματα στα παιδιά και δεν είδα».

Δείτε στο πιο πάνω βίντεο τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕ Πρέβεζας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ