Δηλώσεις των αρχηγών μετά το ντέρμπι

 

Μετά τη λήξη του ντέρμπι οι αρχηγοί των ομάδων του Πανλευκάδιου και του Τηλυκράτη μίλησαν στο sportime24 για την αναμέτρηση, όπως την είδαν και την έζησαν οι ίδιοι μέσα από τον αγωνιστικό χώρο:

Χαράλαμπος Ζ. Κοκόλης
Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας απέναντι σε μια καλή ομάδα που έχουμε τις ίδιους στόχους. Ξεκινησαμε δυνατά, καταφέραμε να προηγηθούμε και να διαχειριστούμε το ματς μέχρι το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος πήρε μέτρα στο γήπεδο, λόγω τις δικής μας κούρασης, περισσότερο απ’ τους συνεχόμενους δύσκολους αγώνες που είχαμε μέχρι σήμερα καθώς βγάλαμε ενα δύσκολο πρόγραμμα. Ο αντίπαλος είχε κατοχή μπάλας αλλά δε μπορούσε να μας απειλήσει ουσιαστικά και στη μόνη φαση που αδρανήσαμε το πληρώσαμε. Στο τέλος όπως πήγε το παιχνίδι μπορούσαμε να κλέψουμε το τρίποντο. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που τα δώσανε όλα και συνεχίζουμε το μαραθώνιο αυτό!!!

Αντρέας Κτενάς:
Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας παρασύρθηκε στο παιχνίδι των αντιπάλων με μεγάλες μπαλιές και μονομαχίες με συνέπεια να μην βγάλουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μας στο γήπεδο. Σημαντικό ρόλο βέβαια έπαιξε ο άνεμος που τον είχαμε εναντίων μας. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιθέτως βάλαμε την μπάλα κάτω και ήμασταν κυρίαρχοι. Ισοφαρίσαμε,χάσαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να ανατρέψουμε τη κατάσταση αλλά οι πολλές διακοπές μας έκοβαν συνεχώς το ρυθμό.

 

Αλέξης Πανταζής