Αρχική ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α΄ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Κατηφόρης και Μπέκας μετά τη λήξη του ντέρμπι.

0

Δηλώσεις έκαναν και οι δυο προπονητές μετά το ντέρμπι λέγοντας την άποψή τους για την αναμέτρηση και για τα στοιχεία που έκριναν το αποτέλεσμα. Δείτε τη δήλωσαν:

 

Γιώργος Κατηφόρης
Ήταν ένα ντέρμπι, σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο μπορώ να πω. Ήταν δυο πολύ καλές ομάδες, στο πρώτο ημίχρονο νομίζω πατάγαμε καλύτερα εμείς, κάναμε το γκολ, χάσαμε μετά την αυτοσυγκέντρωσή μας και ίσως επηρεαστήκαμε για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Ανέβηκε ο Τηλυκράτης, είχε καλύτερη κυκλοφορία στο δεύτερο ημίχρονο, πιο καλή ανάπτυξη. Δεν έγινε πολύ καλό παιγνίδι. Νομίζω πως η ισοπαλία είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Η συμπεριφορά του κόσμου ήταν άψογη και η διαιτησία ήταν καλή, με λίγα λαθάκια που όμως δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα.

Άγγελος Μπέκας
Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και είχαν από ένα ημίχρονο οι ομάδες. Εμείς στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί, δεν πιέσαμε. Στο δεύτερο μέρος που αλλάξαμε κάποια πράγματα, μπορέσαμε να το διαχειριστούμε καλύτερα και ισοφαρίσαμε. Νομίζω σαν ομάδα συνολικά ήμασταν καλύτεροι μες το γήπεδο, είχαμε περισσότερη υπεροχή, περισσότερη κατοχή της μπάλας, αλλά δεν βρεθήκανε σε καλή μέρα κάποιοι παίκτες μας και νομίζω αυτό ήταν και το πρόβλημά μας. Συνεχίζουμε, είναι μακρύ το πρωτάθλημα, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Να έχουμε υγεία και θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Να δώσω συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα,  και στους διαιτητές. Νομίζω ότι όλος ο κόσμος είδε ένα ωραίο παιγνίδι σε αθλητικά πλαίσια.

 

Αλέξης Πανταζής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ