Δηλώσεις Πρέκα και Λύμουρα μετά την αναμέτρηση με τη Νίκη Λευκάδας

Δηλώσεις μετά την άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού έκαναν ο προπονητής Πέτρος Πρέκας όπως και το γκαρντ του τριφυλλιού Λύμουρα Λολίτα.

(Ερώτηση)
Αν και τα πράγματα μέχρι πριν το παιγνίδι έδειχναν ότι μιλάμε για ένα ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ ανώτερος, επέβαλε το ρυθμό του και είχε ένα εύκολο απόγευμα στη Λευκάδα.

(Πέτρος Πρέκας)
Κατ’ αρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Λευκάδας, γιατί είναι η φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος και για το ότι μέχρι τώρα έχει κάνει πάρα πολύ καλή πορεία. Είναι αναμενόμενο και γίνεται κάποιες φορές, μια νεοφώτιστη ομάδα να κάνει ένα κακό παιγνίδι και να χάσει με μεγάλη διαφορά. Αυτό δε λέει κάτι όμως. Η Νίκη πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει και της αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς είμαστε πιο έμπειρη ομάδα και το δέιξαμε μέσα στο γήπεδο σήμερα. Πιστεύω η νίκη ήρθε γιατί παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα. Ήρθαμε έτοιμοι και πέραν από αυτό είχαμε τεράστια ενέργεια και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Θέλω και πάλι να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης, γιατί πραγματικά της αξίζουν.

Απάντηση της Λολίτας Λύμουρα στην ίδια ερώτηση

Ούτε εμείς περιμέναμε ένα τόσο εύκολο παιχνίδι. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής και έτσι ήρθε η νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που ήταν κοντά μας και στη συνέχεια να είναι πάντα δίπλα μας όπως πάντα.