Αρχική ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δήλωση-κάλεσμα του Δημάρχου Καλαμαριάς: «Να συστρατευθούμε όλοι δίπλα στον Άλεξ Κάλας»!

0

Οι δηλώσεις του Δημάρχου Καλαμαριάς Θεοδόση Μπακογλίδη στο Metropolis 95.5 για τη χθεσινή συνάντηση με αντιπροσωπεία του Απόλλωνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε συνάντηση για μια ώρα περίπου με τους κ. Καλεντερίδη, Φωτιάδη, Καλαϊτζίδη, Νεράντζη. Ήταν η πρώτη συνάντηση μετά την ανάληψη του τιμονιού του Απόλλωνα από τον Άλεξ Κάλας. Θεωρώ ότι από αυτά που αποκόμισα πρόκειται για μια ενασχόληση, η οποία θα έχει μακροπρόθεσμο χαρακτήρα. Ο Άλεξ Κάλας θα στηρίξει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και πρέπει όλοι να συστρατευθούμε δίπλα του».

Για την πιθανή μετονομασία του συλλόγου σε «Απόλλων Πόντου»: «Αυτό δεν συζητήθηκε χθες. Άλλωστε είναι πολύ νωρίς ακόμη. Οι άνθρωποι πάνε βήμα βήμα να στήσουν την ομάδα και τις εγκαταστάσεις. Πρώτο τους μέλημα είναι η άνοδος στη Β’ Εθνική και σιγά σιγά να γίνει ο προγραμματισμός για την Α’ Εθνική. Η παρουσία Καλεντερίδη με την ηγετική μορφή που έχει στον προσφυγικό χώρο και την ενασχόλησή του για τα πολιτιστικά είναι δεδομένο πως θα καταστήσει τον Απόλλωνα πόλο έλξης για όλους τους Ποντίους».

Για την δική του θέση ως προς το ενδεχόμενο μετονομασίας: «Ο Απόλλων είναι στην καρδιά του προσφυγικού ελληνισμού. Η Καλαμαριά ήταν χώρος υποδοχής προσφύγων. Το θετικό είναι ότι ο Απόλλων δεν αλλάζει έδρα, αφού έχει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εδώ. Αν η γενική συνέλευση, οι επενδυτές αποφασίσουν η ομάδα να λέγεται “Απόλλων Πόντου” θα επικροτήσουμε την κίνηση αυτή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ