Δ. Καμπουράκη: «Γράψαμε ιστορία»

Η πορεία της τα τελευταία χρόνια αξιομνημόνευτη. Η Νίκη Λευκάδας έχει καταφέρει να εκπροσωπεί με μεγάλη επιτυχία όλη την επαρχία στο χάρτη του μπάσκετ των γυναικών.

Από πέρυσι που βρίσκεται στην Α1 κατηγορία κάνει τα βήματα ένα ένα γράφοντας κάθε φορά ένα νέο κομμάτι της ιστορίας της. Αυτό έγινε και την Κυριακή το απόγευμα με την κατάκτηση της 3ης θέση και του χάλκινου μεταλλίου που όπως δήλωσε στο agapotobasket.gr και η Δήμητρα Καμπουράκη.

«Μετά την ήττα που κάναμε την Παρασκευή θέλαμε να πάρουμε τη νίκη στο μικρό τελικό για τον κόσμο μας κυρίως που είχε έρθει από τη Λευκάδα, για εμάς που είχαμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Πιστεύαμε ότι με αυτή την πρόκριση της Νίκης στο Final-4 θα μπορούσαμε να γράψουμε ιστορία. Τελικά τη γράψαμε, βγήκαμε τρίτες και πήραμε το πρώτο μετάλλιο της Νίκης Λευκάδας σε Final-4. Αγωνιστικά το παιχνίδι κρίθηκε καθαρά στην ενέργεια και στη θέληση και ήμασταν καλύτερες».

Οι φίλαθλοι της ομάδας της Λευκάδας έβαλαν τη δικιά τους πινελιά σε αυτή την τριήμερη γιορτή του  μπάσκετ με την παρουσία τους στις κερκίδες του κλειστού της Γλυφάδας.

«Ο κόσμος μας μας στηρίζει τόσο πολύ, είτε στη Λευκάδα, είτε στα εκτός έδρας, είναι ο 6ος παίκτης μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

πηγή: agapotobasket.gr