Δήμου: Δυνατό πρωτάθλημα, χωρίς ποιότητα…

Ο Παύλος Δήμου μίλησε στη mikriliga.com για την άνοδο του Αιγινιακού και το μέλλον του. Ο έμπειρος αμυντικός έβαλε κι αυτός το δικό του λιθαράκι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου για τον Αιγινιακό. Αποκάλυψε ότι δε θα συνεχίσει στον Αιγινιακό και πως εξετάζει προτάσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κοντά στη Θεσσαλονίκη.

«Καταφέραμε να πάρουμε την άνοδο έπειτα από μια δύσκολη σεζόν. Το κλειδί ήταν πως είμασταν μια οικογένεια και δεμένη ομάδα και έτσι μπορέσαμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας μου στα επαγγελματικά γήπεδα, αγωνίστηκα στη Γ’ Εθνική θεωρώ ότι το επίπεδο έχει πέσει. Στον ομιλό μας υπήρξαν δύο γκρουπ. Ένα με τις ομάδες νωρίς ξεχώρισαν και πάλεψαν για την άνοδο και οι αρκετές ομάδες που πάλεψαν για την παραμονή. Δεν είχε καλή ποιότητα, αλλά ήταν δυνατό πρωτάθλημα».

Όσο για το μέλλον του; «Μετά από 25 χρόνια καριέρας και περισσότερες από 600 συμμετοχές, είμαι πλέον σε μια ηλικία που το επαγγελματικό ποδόσφαιρο σταμάτησε για μένα. Θα συνεχίσω για ακόμα δύο τρία χρόνια ακόμα στη Θεσσαλονίκη και λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Έχω κάποιες προτάσεις, θα τις μελετήσω και θα αποφασίσω τις επόμενες μέρες».