Η Δόξα φιλικά 3-0 τον Αμβρακικό Βόνιτσας στον Ωρωπό

Με νίκη ξεκίνησε της υποχρεώσεις της η ομάδα της Δόξας, καθώς κέρδισε 3-0 τον Αμβρακικό Βόνιτσας στο πρώτο φιλικό για τη νέα αγωνιστική περίοδο που πραγματοποιήθηκε στον Ωρωπό.

Οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στον Ωρωπό με την Δόξα να κερδίζει 3-0 τον Αμβρακικό Βόνιτσας.

Οι δυο προπονητές Βλάσσης Ναστούλης και Άρης Φερεντίνος έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα από την κατάσταση των ομάδων τους και δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα.

Στο 34΄ ο Τουμανίδης με απευθείας κόρνερ ανοιξε το σκορ, ενώ στο 15΄ η Δόξα Ωρωπού είχε δοκάρι με τον Γκίνη. Στο 65΄ σέντρα του Λύγκουρη από δεξιά και ο Διαμάντης με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 75΄ ο Τουμανίδης μετά από πάσα του Ντόντη διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής ο Ζιώγας με βοηθούς Μαυροκέφαλου και Λαϊνά.

Δόξα Ωρωπού (Βλάσσης Ναστούλης): Μπαλάφας, Λύγκουρης, Ναστούλης Ι., Μαντούσης, Κροκίδας, Χουλιάρας, Ντόντης, Γκίνη, Τουμανίδης, Διαμάντης, Ναστούλης Ν.

Έπαιξαν και οι: Κοψάρης, Ναστούλης Π., Γκάλιος, Φερεντίνος.

Αμβρακικός Βόνιτσας (Άρης Φερεντίνος): Παχής, Ιωάννου, Φουρλής, Καζάκος, Μήτσουρας, Τσόκας, Λιότσος, Καλαντζής, Μπρούμος, Μπεκιάρης, Χασακής.

Έπαιξαν και οι: Ζήκας, Πανταζής, Δόσης, Ντελήμπασης, Καρπούζος, Ρέππας.