Αρχική ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φάγαμε κόκκινη κάρτα από τον κ. Ρούσο στο Δόξα Ωρωπού-Πανλευκάδιος

0
Will Qatar get a red card (a soccer official's way of signaling a player has been ejected) for labor practices at World Cup-related construction sites?

Στο σημερινό παιχνίδι μεταξύ των συλλόγων Δόξα Ωρωπού-Πανλευκάδιος και πριν την έναρξη του αγώνα ζητήσαμε από τον άρχοντα του ματς κ. Νίκο Ρούσο να μας δώσει το φύλλο αγώνα με τις συνθέσεις των δυο ομάδων.

Ο κ. Ρούσος μας απάντησε ότι το φύλλο αγώνα δεν το δίνω και να το πάρεις από τον παρατηρητή αγώνα και όταν αυτό θα αναρτηθεί στην είσοδο των αποδυτηρίων διαιτητών.

Φυσικά στο σημερινό παιχνίδι όπως και στα περισσότερα φέτος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας δεν υπάρχει παρατηρητής αγώνα.

Όταν αυτό το αναφέραμε στον κ. Ρούσο μας υπέδειξε να πάμε στις διαγωνιζόμενες ομάδες να πάρουμε τις συνθέσεις. Μετά από 28 χρόνια στο αθλητικό ρεπορτάζ τέτοια συμπεριφορά από διαιτητή δεν έχουμε αντιμετωπίσει ακόμη και σε Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Επιτέλους πρέπει να καταλάβουν οι διαιτητές ότι αυτό που κάνουμε το κάνουμε αφιλοκερδώς και για την προβολή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και μόνο και είναι υποχρέωση τους να διευκολύνουν το έργο μας, και σίγουρα τέτοιες συμπεριφορές εκθέτουν ανθρώπους που πασχίζουν και δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο για την βελτίωση και την αναβάθμιση του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Το αν σε κάποιους δεν αρέσει η καλόπιστη κριτική το σίγουρο είναι ότι δεν θα μας κλείσουν τα στόματα. Περιμένουμε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Γιώργο Δημητρίου αλλά και τον Πρόεδρο Διαιτητών Πρέβεζας κ. Ηλία Φίτσα μια εξήγηση για τη συμπεριφορά του κ. Ρούσου απέναντι μου στο σημερινό αγώνα.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων για τη διευκόλυνση που μας παρείχαν και μας έδωσαν τις συνθέσεις.

Με εκτίμηση

Βησσαρίων Σάκκος

Αθλητικογράφος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ