Η Δόξα Ωρωπού επικράτησε 1-0 του ΠΣ Πρέβεζας

Η Δόξα Ωρωπού πανηγύρισε τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-0 του ΠΣ Πρέβεζας σε ένα όμορφο ματς με γκολ που πέτυχε στο 5ο λεπτό ο Σιαπλαούρας.
Η εικόνα του ΠΣ Πρέβεζας ήταν πολύ καλύτερη από αυτή που είχε παρουσιάσει στο αμέσως προηγούμενο ματς κόντρα στον Θρίαμβο Λούρου για το κύπελλο. Μετά τα πρώτα λεπτά και την αρχική πίεση της πιο έτοιμης Δόξας Ωρωπού, η ομάδα του Θωμά Βασιλειάδη ισορρόπησε το ματς. Ο ΠΣ Πρέβεζας προωθούσε την μπάλα, χωρίς να κάνει λάθη, έχοντας καλή κυκλοφορία και σίγουρες μεταβιβάσεις, είχε ένα δοκάρι στο 32΄ με απευθείας κόρνερ του Ριστάνη, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πάρουν κάτι θετικό από το ματς.
Διαιτητής: Νίκος Ρούσος
Βοηθοί: Κούτρα-Χουλιάρας
Δόξα Ωρωπού (Σάκης Γεωργατσέλης): Κώτσης, Χυσένι (60΄Νταλαγιάννης), Σιαπλαούρας, Λύγκουρης, Μαντούσης, Χουλιάρας, Τσαλοκώστας, Διαμάντης (88΄Γεωργατσέλης), Γιοβάνης, Γκότσε, Κροκίδας
ΠΣ Πρέβεζας (Θωμάς Βασιλειάδης): Λιάσκος, Σίσκας, Ριστάνης, Σπυρόπουλος, Τζίμας, Μπασιαδήμας (85΄Βάλβης), Καρπούζος, Γκίνι, Βουλιστιώτης (42΄Φραγκολιός), Κτενάς (56΄Ανεμοζάλης), Καρίπογλου.
Βησσαρίων Σάκκος