Επιστροφή στις νίκες για την Δόξα Ωρωπού, 2-0 τον Απόλλων Ν. Λευκάδας

Η εξαιρετική απόδοση της Δόξας Ωρωπού στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτή που της έδωσε την νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα Νοτίου Λευκάδας

Ο Απολλων Ν. Λευκάδας  μετά τα δύο γκολ που δέχθηκε προσπάθησε να ξαναμπεί στον αγώνα αλλά μέχρι το τέλος το αποτέλεσμα δεν άλλαξε και η Δόξα Ωρωπού πήρε την νίκη και το τρίποντο.

Δυνατά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι και στο 26΄ ο Διαμάντης άνοιξε το σκορ. Στο 41′ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με κεφαλιά του Λύγκουρη, ενώ είχαν και άλλες καλές στιγμές να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ.

Στην επανάληψη και πάλι η Δόξα Ωρωπού μπήκε δυνατά και είχε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 3-0 αλλά η κεφαλιά του Τσαλοκώστα στο 82΄ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σολδάτου.

Διαιτητής: Κώστας Φραγκούλης

Βοηθοί: Γκαρτζονίκας-Ντόμαρης

Δόξα Ωρωπού (Βαγγέλης Φίντζος): Κάππας, Μπαλακέρας, Λύγκουρης (68΄Babi), Γκότσε, Μαντούσης, Χουλιάρας, Τσαλοκώστας, Γιοβάνης, Σπυράκος,   Hyseni (61΄ Cela), Διαμάντης.

Απολλων Νοτίου Λευκάδας: Σολδάτος, Προκόπης, Βακουφτσής Ι., Ρομποτής, Καλδάνης, Μπελεγρίνος, Βάθης, Αντύπας, Βακουφτσής Σ., Χότζα, Βλασσόπουλος.