Διεργασίες για τη συγκρότηση συμβουλίου στον ΠΣ Πρέβεζα – Ποιους προσεγγίζει η διοίκηση

Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr, πολλές είναι οι διεργασίες το τελευταίο χρονικό διάστημα, ώστε να συγκροτηθεί ένα «φρέσκο» διοικητικό συμβούλιο στον ΠΣ Πρέβεζα και να «βαδίσει» η ομάδα με σταθερά βήματα στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ οι Θωμάς Πετρόπουλος-Θωμάς Βασιλειάδης, που ουσιαστικά «τρέχουν» την ομάδα από την περασμένη σεζόν, έχουν έρθει σε επαφή με αρκετά πρόσωπα, ώστε να συμμετέχουν στο ΔΣ και στη νέα προσπάθεια. Ήδη μάλιστα έχουν διαρρεύσει κάποια ονόματα από όσους έχουν προσεγγίσει ή θα προσεγγίσουν (Γ. Λαμπρακούλης, Μάνθος Δέσκας, Αλέκος Λεόπουλος, Θύμιος Γιαννακούλης, Μίλτος Παππάς, Θωμάς Πεπόνης, Μπάμπης Γκανάλας, Χρήστος Τσούτσης, Χρήστος Πιτσούνης κ.α.).

Εξελίξεις αναμένονται και στη μετονομασία της ιστορικής ομάδας από ΠΣ Πρέβεζα σε ΠΑΣ Πρέβεζα, κάτι που βέβαια θα εξαρτηθεί και από τις κινητοποιήσεις των δικηγόρων.

Τις επόμενες ημέρες πάντως αναμένεται να συγκροτηθεί το νέο ΔΣ του ΠΣ Πρέβεζα, για να προχωρήσει έπειτα και το θέμα του προπονητή, με την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Φίντζου να είναι πάντα στο προσκήνιο.