Εθνικός Φιλιππιάδας: Εμφάνιση γεμάτη υποσχέσεις!

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εθνικός Φιλιππιάδας χθες στην Άρτα απέναντι στην φιλόδοξη ΑΕ Καραϊσκάκης, και έδειξε ότι θα είναι απολύτως ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα  ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τις προσδοκίες στις τάξεις του φίλαθλου κόσμου του!

Με τον κόσμο στο πλευρό του, το πάθος που διακρίνει τα νέα παιδιά και την προσθήκη παικτών που είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά, οι «κυανόλευκοι» πιστοποίησαν ότι είναι σε θέση να κοιτάξουν στα μάτια κάθε αντίπαλο, τουλάχιστον μέσα στο σπίτι τους. Δικαιολογημένα κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των οπαδών τους, τις εντυπώσεις, αλλά και την ουσία, μοιράζοντας πάρα πολλές και απολύτως θετικές υποσχέσεις για τη συνέχεια. Ο Ηλίας Μαγκάκης δημιουργεί μια ομάδα «μπετόν αρμέ», και είναι από τις λίγες ομάδες στον 2ο όμιλο που δεν έχει δεχτεί γκολ έπειτα από δυο 90λεπτα.

Τέλος αποτελεί κοινή παραδοχή όσων παρακολούθησαν το ματς ότι το 0-0 μπορεί να είναι δίκαιο, αλλά οι παίκτες του Ηλία Μαγκάκη δημιούργησαν ουκ ολίγες ευκαιρίες για να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ και να πάρουν τη νίκη, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μαλλάτου στο 37ο λεπτό.

Αύριο ξεκινά η προετοιμασία των «κυανόλευκων» εν όψει της δεύτερης συνεχόμενης εκτός έδρας αγωνιστικής υποχρέωσης που έχει καθώς για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει στην Φαρκαδονα την ΑΕΦ.

Μοναδικό ερωτηματικό για τους «κυανόλευκους» ο Γιώργος Λάππας, ο οποίος τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα στην Άρτα κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

Βησσαρίων Σάκκος