Απομακρύνεται η έναρξη των πρωταθλημάτων την Κυριακή…

Σε αδιέξοδο βρίσκεται ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, μετά από το διαφαινόμενο «ναυάγιο» της συνάντησης με τους ιδιοκτήτες των τεσσάρων «μεγάλων» ΠΑΕ, που έχει ζητήσει δημοσίως από την Πέμπτη (10/11).

Η πρόσκληση του κ. Κουτσοκούμνη, που θα έχει ως στόχο την δέσμευση των τεσσάρων για παύση των διαμαρτυριών για τη διαιτησία, θα χρησιμοποιούνταν ως ικανή συνθήκη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ειδικότερα από την στιγμή που το πόρισμα της πυροσβεστικής για την πυρκαγιά στην οικία του Γιώργου Μπίκα θα κάνει λόγο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, για εμπρησμό.

Όμως, από την στιγμή που η πρόσκληση του Κουτσοκούμνη δεν γίνει δεκτή, τότε θα περιέλθει σε δύσκολη θέση, αφού θα πρέπει να βρει λόγο για να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, αφού η διακοπή του έγινε έως ότου βγει το πόρισμα της Πυροσβεστικής. Όμως σε περίπτωση που αυτό (το πόρισμα της πυροσβεστικής) κάνει λόγο για εμπρησμό τότε θα είναι αντιφατικό να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Η κατάσταση αυτήν τον προβληματίζει έντονα, αφού δεν περίμενε οι «μεγάλοι» να αρνηθούν την πρότασή του και αναζητεί λύσεις σε συζητήσεις με τους συνεργάτες τους, προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο

Οσον αφορά τους τέσσερις μεγάλους, μόνο ο Ίβαν Σαββίδης φέρεται να βλέπει θετικά την πρόταση Κουτσοκούμνη, ενώ οι κ.κ. Αλαφούζος και Μελισσανίδης φέρονται να είναι κάθετα αντίθετοι να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και αντιπροτείνουν να υπάρξουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις, κάτι που ο Κουτσοκούμνης αντιμετωπίζει με επιφύλαξη.

πηγή: soccerplus.gr