Πέρασε από την Πρέβεζα ο Θρίαμβος Λούρου, 2-1 την Ένωση (video)

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που έγινε στο «Αθανασία Τσουμελέκα» ο Θρίαμβος Λούρου επικράτησε με σκορ 2-1 της ΑΕ Πρέβεζας. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, ο Θρίαμβος Λούρου το πρώτο, η ΑΕ Πρέβεζας το δεύτερο, όπου και αναλόγως επιτεύχθηκαν τα γκολ.

Ο Θρίαμβος Λούρου προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με ένα εκπληκτικό γκολ του Ντόντη. Στο 25΄ έγινε το 0-2 ο Ζήσης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του Λιόντου. Η ομάδα του Κώστα Αμάραντου ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσε αλλά το μόνο κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ στο 80΄ με τον Σίσκα. Στο 83΄ ο Μήτσιος έκανε την απόκρουση του αγώνα σε κεφαλιά του Ζήση και κράτησε το 2-1 για την ομάδα του.

Δείτε στο πιο πάνω βίντεο του Φάνη Ντίκου το εκπληκτικό γκολ του Ντόντη.

Διαιτητής: Ποντίκης

Βοηθοί: Λάζαρης-Μπάκος

ΑΕ Πρέβεζας (Κώστας Αμάραντος): Λιόντος, Νικάκης (55΄Σίσκας), Σκαμνέλος Δ., Κουτρούμπας, Ζέρης, Δαρδαμάνης, Νταλιάρδας (60΄Λεόπουλος), Σκαμνέλος Χ., Ζήσης, Ζιώγκας.

Θρίαμβος Λούρου (Βαγγέλης Γκαρτζονίκας): Μήτσιος, Σάκος, Κοντογεώργος, Δήμας Χ., Δήμας Θ., Λέτσος, Κόκκαλης, Ντόντης (87΄Λιόντος), Ζάκκας, Κολιός (63΄Γκολάκου), Ναστούλης (69΄Τζιάκος).

Βησσαρίων Σάκκος