Μπήκε με το δεξί ο Τηλυκράτης Λευκάδας, με σκόρερ τον Καλογερή

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, ο Τηλυκράτης Λευκάδας καθώς επικράτησε χθες στην Πρέβεζα με 2-0 της Ένωσης.
Τα γκολ του Σταύρου Καλογερή ήταν αυτά που έκριναν την σημερινή αναμέτρηση στο «Αθανασία Τσουμελέκα».
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Τηλυκράτη να πατάει καλύτερα στο γήπεδο έχοντας και πιο πολύ κατοχή αλλά χωρίς κάποια τελική ευκαιρία στα πρώτα λεπτά του αγώνα ενώ η ομάδα του Αμάραντου με το αμυντικό παιχνίδι κρατούσε το σκορ στο 0-0 έως το 15΄ λεπτό του αγώνα που ο Καλογέρης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Άγγελου Μπέκα σε 0-1. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι εξελίχθηκε στα ίδια επίπεδα στα υπόλοιπα 30΄ λεπτά με την Ένωση να κρατάει καλά στην άμυνα και τον Τηλυκράτη να μην μπορεί να πετύχει ακόμη ένα γκολ με αποτέλεσμα το σφύριγμα του διαιτητή Ποντίκη να στέλνει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ 0-1 υπέρ των γηπεδούχων.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση ανέβασε ρυθμούς και προσπαθούσε να βρει την ευκαιρία να ισοφαρίσει τον αγώνα, κάτι όμως που δεν πέτυχε και εκεί ήταν που ο Καλογέρης είπε την τελευταία του κουβέντα. Με ένα δικό του γκολ, το δεύτερο προσωπικό του, στο 85ο λεπτό σημείωσε το 0-2, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
Διαιτητής: Ποντίκης
Βοηθοί: Μαυροκέφαλου-Λαζάρου
Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ): ΛΙΟΝΤΟΣ, DEDI (76΄ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ), ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ, ΖΗΣΗΣ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ Χ.(80΄ ΝΙΚΑΚΗΣ), ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ (70΄ΤΣΟΥΤΣΗΣ), ΖΕΡΗΣ.
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΚΑΣ): ΣΚΙΑΔΑΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ (88΄ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ), ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ (58΄ΘΕΙΑΚΟΣ), ΚΑΤΑΓΗΣ Λ., ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Σ, ΟΡΦΑΝΟΣ (85΄ΣΤΑΥΡΟΥ), ΚΤΕΝΑΣ, ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Γ., ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ.

Βασίλης Κούρκουλας