Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

«Ζωντανός» ο Εορδαϊκός

0

Αλλάζει χέρια και κατεβαίνει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η ομάδα της Πτολεμαΐδας.

Πολύ… σκληρός για να πεθάνει αποδείχθηκε ο Εορδαϊκός, καθώς ενώ όλα έδειχναν ότι δεν βρίσκεται κάποια λύση για να κατέβει στο πρωτάθλημα, με νέο, πλέον, διοικητικό συμβούλιο πλήρωσε τα χρέη προς την ΕΠΟ και θα συμμετάσχει κανονικά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, νέοι διοικούντες είναι οι Κυριάκος Μαυροφρύδης, Θόδωρος Ξυνός και Στέφανος Κωνσταντινίδης και δηλώσουν αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά για την ομάδα τους.

Μάλιστα, ήδη βρέθηκε προπονητής, που θα είναι ο Γιάννης Κουλίδης.

Ο νέος παράγοντας του Εορδαικού, Κυριάκος Μαυροφρύδης, δήλωσε στο matiesstasport.blogspot.gr:

«Αλλάζει σελίδα ο Εορδαϊκός με νέο διοικητικό συμβούλιο που θα ανακοινωθεί πολύ γρήγορα και με προπονητή τον Γιάννη Κουλίδη ξεκινάμε μια δύσκολη προσπάθεια για να βγει ο Εορδαϊκός και πάλι στην επιφάνεια. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε.

Κάνουμε κάλεσμα σε συλλόγους της περιοχής, ποδοσφαιριστές, αλλά και στον κόσμο της Εορδαίας να μας αγκαλιάσει και να πάμε τον Εορδαϊκό ψηλά. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και θα προσπαθήσουμε να ξυπνήσουμε μ αυτές τον κοιμισμένο γίγαντα που δεν είναι άλλος από το κόσμο της Εορδαίας.

Ευχαριστούμε τέλος τον κύριο Σάββα Λιάμη που μας παραχώρησε την ομάδα. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Ο Εορδαϊκός είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ