Τυπική διαδικασία η επανεκλογή του συνδυασμού Θωμά Κάρτσακλα

Διεξήχθησαν το απόγευμα της Δευτέρας οι εκλογές της ΕΠΣ  Πρέβεζας – Λευκάδας για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

επς εκλογες (5)

Από τα 39 σωματεία, στην κάλπη προσήλθαν τα 38. Έτσι, αφού μοναδική υποψηφιότητα ήταν αυτή του συνδυασμού του απερχόμενου προέδρου, η επανεκλογή ήταν τυπική διαδικασία, ενώ το πρωί υπήρξαν δικαστικές αποφάσεις.

Προτού ανοίξει η κάλπη, ο κ. Κάρτσακλας έκανε τον  διοικητικό και τον οικονομικό απολογισμό παρουσία των εκπροσώπων των σωματείων, οποίοι εγκρίθηκαν ομόφωνα.

επς εκλογες (1)

Σε δηλώσεις του ο κ.Κάρτσακλας μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Ήταν μια άψογη εκλογική διαδικασία, τα σωματεία που ανταποκρίθηκαν στις σημερινές απαιτήσεις της γενικής συνέλευσης και της εκλογικής διαδικασίας, ήταν άψογη από όλες τις πλευρές, να ευχαριστήσω επίσης τους συνεργάτες μου που στήριξαν εμένα αλλά και τις προθέσεις  μας για μια καλύτερη ένωση σε όλη αυτή τη θητεία μας όπως επίσης και στην προοπτική για την επόμενη τετραετία. Σήμερα, θα πω ότι παρότι τον προσωπικό πόλεμο που έχω δεχτεί με λασπολογίες και συκοφαντίες όλο αυτό το διάστημα, η λάσπη σήμερα επέστρεψε στα μούτρα τους…πήραν την απάντηση από τα σωματεία. Έχουν ποινικοποιήσει ορισμένοι την ποδοσφαιρική ζωή του τόπου. Το πρώτο χαστούκι το πήραν με την απόφαση από το διαιτητικό δικαστήριο. Όσον αφορά το θέμα της εξελεκτικής επιτροπής, ενώ το δεύτερο χαστούκι ήρθε σήμερα από το πολιτικό δικαστήριο που συνήθως δηλώνουν αρμόδια που ήταν τόσο ξεκάθαρο το αίτημα τους που απορρίφθηκε. Εν πάση περιπτώσει ας καταλάβουν, ότι εμείς τηρούμε στο έπακρον το καταστατικό και είμαστε καθ’όλα νόμιμοι. Κάποιοι ήθελαν ανωμαλία στο τοπικό ποδόσφαιρο. Θέλανε προσωρινή διοίκηση μέσω πολιτικών δικαστηρίων και δεν σκεφτήκανε τα σωματεία. Κάνουν ότι ενδιαφέρονται ενώ στην ουσία, εάν σήμερα υπήρχε μια διαφορετική περίπτωση θα οδηγούμασταν όχι στον δρόμο της ομαλότητας αλλά σε ένα δρόμο που θα μας πήγαινε πολύ πίσω, δεν έχουμε συνηθίσει τέτοιες καταστάσεις στην ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδος να μην σέβονται αποφάσεις διοικητικού συμβουλίου που τηρούμε στο έπακρο τις διατάξεις και τα καταστατικά γιατί από εδώ και πέρα χωρίς να αποτελεί μομφή για κάτι, αν έγιναν λάθη σε κάποιες διαδικασίες στο παρελθόν δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξανακάνουμε το ίδιο, αυτό λοιπόν κάποιοι το εξέλαβαν ότι θέλαμε να αποκλείσουμε κάποιος, κανέναν δεν θέλαμε να αποκλείσουμε και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα, τα σωματεία δεν τους έδωσαν υποδείξεις..φταίμε εμείς γι΄ αυτό ; Τους απόκλεισαν τα 41 σωματεία , από κεί και πέρα δεν αποδέχθηκαν την απόφαση αυτή του Δ.Σ. προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια και έλαβαν και απο εκεί την απάντηση τους. Δυστυχώς είναι κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν ότι χρησιμοποιούνται από κάποιους βρυκόλακες του παρελθόντος και εννοώ του ποδοσφαίρου. Δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι πλέον αποτελούν παρελθόν. Μπορούν πλεόν να απολαύσουν τη σύνταξη τους. Εμείς θα συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη, θα απολογούμαστε μόνο στα σωματεία μας τα οποία μας εμπιστεύονται και με την συνεργασία τους θα έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συνεργάτες μου γιατί στοχοποιηθήκανε άνθρωποι που έχουν προσφέρει στο χώρο αλλά και στην κοινωνική τους ζωή. Τέτοια λάσπη στις εκλογές της ΕΠΣ δεν έχει ξαναγίνει . Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω και δικαιωθήκαμε”.

prevezabest.blogspot.gr