Επιστρέφει ο Χριστόφορος Φώτης

Όλα πήγαν θετικά για τον 21χρονο αμυντικό του Εθνικού Φιλιππιάδας Χριστόφορο Φώτη, ο οποίος σήμερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του γόνατο, για επιδιόρθωση ρήξης χιαστού και συρραφή έσω μηνίσκου. Ο Φώτης βρίσκεται φέτος για δεύτερη χρονιά στον Εθνικό Φιλιππιάδας, αλλά είχε την ατυχία να τραυματιστεί στην προετοιμασία της ομάδας, χάνοντας έτσι μια γεμάτη χρονιά. Παρ’ όλα αυτά ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος και δεν βλέπει την ώρα να πατήσει και πάλι χορτάρι, να κλοτσήσει και πάλι το τόπι.

“Με τη νέα σεζόν επιστρέφω…” ήταν λακωνικά τα όσα μας είπε ο αμυντικός του Εθνικού, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κλινική Αγίου Λουκά στη Θεσσαλονίκη, αναρρώνοντας από την επέμβαση. Οικογένεια, φίλοι και συμπαίκτες, παλιοί και νέοι, βρίσκονται στο πλευρό του, είτε κυριολεκτικά είτε έχοντας τη σκέψη τους εκεί, και εύχονται περαστικά και καλή ανάρρωση στον νεαρό ποδοσφαιριστή, τηλεφωνικά ή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το Sportime24 με τη σειρά του θέλει να ευχηθεί καλή ανάρρωση στον Χριστόφορο Φώτη και το συντομότερο δυνατόν να τον δούμε στους αγωνιστικούς χώρους, να χαίρεται αυτό που αγαπά περισσότερο.

Αλέξης Πανταζής