Επιχειρηματίας «ψάχνεται» να αναλάβει ομάδα της Ηπείρου

Τις τελευταίες ώρες στα ποδοσφαιρικά στέκια αναπτύχθηκε φημολογία ότι υπήρξε ραντεβού μεταξύ μελών της υπάρχουσας διοίκησης ομάδας της Ηπείρου με γνωστό επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να προσχωρήσει στο διοικητικό σχήμα.

Το SporTime24.gr  θέλοντας να είναι αξιόπιστο απέναντι στους αναγνώστες του έκανε το ρεπορτάζ και σας παραθέτει πως έχουν τα πράγματα μέχρι αυτή την στιγμή.

Όντως επιβεβαιώνετε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει στην Αθήνα ραντεβού – συνάντηση  μελών της διοίκησης  με τον επιχειρηματία που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον ώστε να βοηθήσει και να ηγηθεί της προσπάθειας  για την νέα χρονιά. Οι επαφές θα ενταθούν τα επόμενα 24ωρα και την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και αν τελικά ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας θα εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον ή αν τελικά θα κάνει στην άκρη.

Το όνομα του παράγοντα δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο λέγεται πως αυτός θα είναι ο συνδετικός κρίκος της ομάδας στη νέα της προσπάθεια, με δυνατές γνωριμίες στα κέντρα αποφάσεων της Αθηνάς, παράμετρος που χρειάζεται ώστε ο ηπειρωτικός σύλλογος να επιστρέψει στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο γνωστός επιχειρηματίας ( ο οποίος δεν είναι άγνωστος στην περιοχή αφού στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος σε ομάδα της Ηπείρου) έχει έρθει και σε καταρχήν συμφωνία με τον προπονητή Νίκο Βέκιο για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.